24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαγωνισμός: Κέρδισε πλούσια δώρα, προσφορά του netphone.gr

    Το digitallife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα netphone.gr σου δίνουν την ευκαιρία να είσαι ένας από τους 12 τυχερούς που θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Πώς; Αφήνοντας το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post, ή/και αφήνοντας το σχόλιό σου στο αντίστοιχο post στο facebook.

    Θέλεις να δεις τα δώρα που θα κερδίσεις;

    Ένα Set πολυφορτιστή για iPhone.


    Φορτιστής ταξιδίου 220 V AC μαζί με φορτιστή αυτοκινητού 12-24 V DC και καλώδιο δεδομένων USB και ακουστικά hands free στερεοφωνικά και διαχωριστή ήχου Ένα πακέτο 4 σε 1! Διαθέτει ακόμα προστασία από υπερφόρτιση & βραχυκύκλωμα.

    Δέκα Skinners για iPhone 3 και 4 και για iPad και new iPad

    Τα skinners είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε τις συσκευές σας πιο… προσωπικές. Με μεγάλη επιλογή σε σχέδια και χρώματα, τα skinners προσαρμόζονται τέλεια στο iPhone ή το iPad σας, δίνοντάς του εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα.

    Ένα POP Retro Bluetooth Wireless headset

    To “ακουστικό”, με retro design παλιού ακουστικού αναλογικού τηλεφώνου, συνδέεται με το κινητό μέσω Bluetooth και διαθέτει πλήκτρο απάντησης/τερματισμού κλήσης και πλήκτρα ρύθμισης της έντασης.

     

    Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου 2012. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του digitallife.gr.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETO, nethall.grwww.tixerakias.comSave&Win,jaba.gr,winthis.grmyfreeshop.grGlobalLikeme

    Όροι διαγωνισμού

     

    Related Articles

    229 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles