14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δικαιούστε το voucher των €200 της δράσης “Ψηφιακή Μέριμνα”;

    Laptops και Tablets είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε μαθητή, φοιτητή, σπουδαστή, ειδικά την εποχή της τηλεκπαίδευσης που διανύουμε. Όλο και περισσότερα μαθήματα απαιτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο για συμμετοχή αλλά και συγκέντρωση πληροφοριών από τους μαθητές και η ιδανική, ευέλικτη λύση είναι ένα tablet ή ένα laptop. Η δράση «Ψηφιακή Μέριμνα» που θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Ιουλίου προσφέρει ένα εκπτωτικό κουπόνι (voucher) των €200 σε περίπου 325.000 οικογένειες με 560.000 παιδιά και νέους ηλικίας από 4 έως 24 ετών. Μήπως δικαιούστε κι εσείς το voucher; Αν ναι, δείτε πως θα το λάβετε και πως θα το εξαργυρώσετε με το μέγιστο δυνατό όφελος!

    Πρώτον, με τους προσωπικούς σας κωδικούς TAXISnet, μπορείτε να δείτε αν η οικογένειά σας ή εσείς οι ίδιοι δικαιούστε το voucher, με ένα έλεγχο εδώ: www.digital-access.gov.gr (ενότητα “Δικαιούχοι”). Το voucher δίνεται με βάση εισοδηματικά κριτήρια ενώ η οικογένεια δικαιούται ένα (1) voucher για κάθε παιδί, με μέγιστο αριθμό τα 3 vouchers. Κάθε voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά έως ΜΙΑΣ συσκευής, είτε είναι tablet, είτε laptop. Σε περίπτωση κατοχής 2 ή 3 vouchers, μπορεί να γίνει συνδυασμός τους για την αγορά ΜΙΑΣ συσκευής. Π.χ. με 2 voucher δικαιούστε έκπτωση €400 για ένα laptop και με 3 voucher δικαιούστε €600.

    Εφόσον δικαιούστε voucher, για να το λάβετε θα πρέπει να υποβάλετε μία ηλεκτρονική αίτηση στην πλατφόρμα του Προγράμματος, που βρίσκεται εδώ. Και τώρα αρχίζουν τα… ωραία!

    Πως θα εξαργυρώσετε το voucher σας ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο δυνατό βαθμό; Εμείς θα σας προτείναμε ένα laptop, αλλά αν ήδη έχετε ένα ή περισσότερα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών/φοιτητών της οικογένειας, τότε ένα tablet μπορεί να αποδειχθεί εξίσου χρήσιμο, αφού είναι η πιο λειτουργική φορητή συσκευή.

    Γιατί, όμως, να εξαργυρώσετε το κουπόνι στα καταστήματα Cosmote και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και όχι σε κάποιο άλλο; Διότι έτσι θα πάρετε ΔΩΡΟ 12GB Cosmote Mobile Internet για 1 χρόνο και για να έχετε Wi-Fi πάντα μαζί σας, μπορείτε να βρείτε σε προσφορά το Cosmote 4G Pocket Wi-Fi, από 99€ μόνο 79€με με 50GB για 6 μήνες και δυνατότητα σύνδεσης στo Internet έως 16 συσκευών ταυτόχρονα! Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση απαιτούν γρήγορη σύνδεση όπου κι αν βρίσκεστε, οπότε θα σας χρειαστούν τα παραπάνω… Επιπλέον, στην Cosmote και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, στο μεγαλύτερο retail δίκτυο στη χώρα, θα βρείτε σε πολύ συμφέρουσες τιμές το tablet και το laptop που ταιριάζει στις ανάγκες σας, έχοντας στο πλευρό σας εξειδικευμένους συμβούλους που θα σας βοηθήσουν και θα λύσουν κάθε σας απορία. Μια βόλτα από τα καταστήματα Cosmote και ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο ΓΕΡΜΑΝΟΣ e-shop θα «ανοίξει» μπροστά σας μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων tablets και laptops, ιδανική για έναν σπουδαστή αλλά και για τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

    Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο 801 1197000 για καταστήματα Cosmote και στο 210 800 6000 για καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για να εξαργυρώσετε το voucher και να παραλάβετε άμεσα το tablet ή το laptop σας δωρεάν στον χώρο σας. Τόσο απλά!

    Ήρθε και η δύσκολη ώρα της επιλογής συσκευής. Στα Tablets, μπορείτε να επιλέξετε για παράδειγμα τρία μοντέλα των 10” που είναι δωρεάν με τη χρήση του voucher, από τις LENOVO και HUAWEI. Με 2 ή 4GB RAM, 32 ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, 4πύρηνο ή 8πύρηνο επεξεργαστή, εσείς διαλέγετε! Όλα, πάντως, έρχονται με το ZoneAlarm anti-virus ώστε να είστε σίγουροι πως οι πληροφορίες και τα δεδομένα των παιδιών σας θα είναι ασφαλή από κακόβουλα apps, αρχεία, websites κ.λπ. Συγκεκριμένα:

    LENOVO Tablet M10 HD 2nd gen WiFi:

    o Οθόνη IPS HD 10.1”
    o Οκταπύρηνος επεξεργαστής και μνήμη RAM 4GB
    o Χωρητικότητα 64GB
    o Περιλαμβάνεται θήκη και προστασία οθόνης

    HUAWEI MediaPad T5 10 WiFi

    o Οθόνη IPS Full HD 10.1”
    o Οκταπύρηνος επεξεργαστής και μνήμη RAM 2GB
    o Χωρητικότητα 32GB
    o Ιδανικό για όλη την οικογένεια

    HUAWEI MediaPad T3 10 WiFi

    o Οθόνη IPS HD 9.6”
    o Τετραπύρηνος επεξεργαστής και μνήμη RAM 2GB
    o Χωρητικότητα 32GB
    o Περιλαμβάνεται θήκη

    Αν έχετε περισσότερα vouchers ή μεγαλύτερο διαθέσιμο budget και χρειάζεστε Laptop, μπορείτε να βρείτε κορυφαία brands με οθόνη 14” ή 15,6”, επεξεργαστή AMD ή Intel, σκληρό δίσκο SSD και μεγάλη μνήμη RAM, με Windows 10 εννοείται, αλλά και 2ετή άδεια χρήσης του ZoneAlarm anti-virus. Για παράδειγμα:

    LENOVO IdeaPad 3

    o Οθόνη Full HD 14”
    o Επεξεργαστής AMD Ryzen 3 3250U
    o Μνήμη RAM 8GB
    o Σκληρός δίσκος SSD 256GB

    HP Pavilion 15

    o Οθόνη IPS Full HD 15.6”
    o Εξαπύρηνος επεξεργαστής AMD Ryzen 5 4500U
    o Μνήμη RAM 8GB
    o Σκληρός δίσκος 512GB SSD

    HP Pavilion x360

    o Άρθρωση 360 μοιρών
    o Οθόνη αφής Full HD 14”
    o Επεξεργαστής Intel Core i3-1115G4
    o Μνήμη RAM 8GB
    o Σκληρός δίσκος 256GB SSD

    Μην χάνετε χρόνο, ελέγξτε αν δικαιούστε το voucher σας και εξαργυρώστε το μέχρι 30 Ιουλίου. Η οικογένειά σας το χρειάζεται!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles