18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δημόσια Ακρόαση για το Υπόδειγμα Προσφοράς Υπηρεσιών της CYTA

    Τη διεξαγωγή Δημόσιας Ακρόασης στο πλαίσιο της υποχρέωσης για προώθηση αποτελεσματικού ανταγωνισμού στην παροχή δικτύων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθώς και την αφαίρεση οποιωνδήποτε αδικαιολόγητων εμποδίων, σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες του περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Νόμου, ανακοινώσε ο Επίτροπος Επικοινωνιών, έπειτα από αξιολόγηση του Υποδείγματος Προσφοράς Υπηρεσιών της CYTA.

    Οι θέσεις των ενδιαφερόμενων μερών επί του Υποδείγματος Προσφοράς Υπηρεσιών της CYTA, για τη παροχή Υπηρεσιών Κινητής Πρόσβασης, Υπηρεσιών Ευρυζωνικής Πρόσβασης, Υπηρεσιών Χονδρικής Τοπικής Πρόσβασης σε Σταθερή Θέση, Υπηρεσιών Χονδρικών Μισθωµένων Γραµµών και Υπηρεσιών ∆ιασύνδεσης από την ΑΤΗΚ σε αλλους ∆ικαιούχους, μπορούν να υποβληθούν γραπτώς στο Γραφείο του Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, το αργότερο μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:30 μ.μ.

    Η Δημόσια Ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 – 12:00 μέσω της εφαρμογής WebEx. Το Υπόδειγμα Προσφοράς Υπηρεσιών της CYTA είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.cytawholesale.com.cy/el/page/ypodeigma-prosforas-ypiresion

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles