17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δημόσια Διαβούλευση για την διαθεσιμότητα ραδιοεξοπλισμού στην αγορά

    Τη διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης επί του περιεχομένου του εγγράφου αναφορικά με το περί έγκρισης οργανισμών αξιολόγησης της συμμόρφωσης (Διάταγμα του 2017), που εναρμονίζει πλήρως την οδηγία 2014/53/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 σχετικά με την εναρμόνιση των κρατών μελών αναφορικά με την διαθεσιμότητα ραδιοεξοπλισμού στην αγορά, ανακοινώσε πρόσφατα το ΓΕΡΗΕΤ. Το σχετικό έγγραφο είναι διαθέσιμο, στο διαδικτυακό χώρο με τίτλο “Δημόσιες Διαβουλεύσεις”, στην Ιστοσελίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη διεύθυνση http://www.ocecpr.org.cy.

    Σημειώνεται ότι η κατάργηση της οδηγίας 1999/5/ΕΚ αφορά:

    • Τον καθορισμό κριτηρίων από τον Επίτροπο για την έγκριση οργανισμών που δύνανται να εκτελούν διαδικασία εκτίμησης της συμμόρφωσης του ραδιοεξοπλισμού, σύμφωνα με τις ουσιώδεις απαιτήσεις που καθορίζονται στο άρθρο 81 του Νόμου, σύμφωνα με το άρθρο 83(1) του Νόμου.
    • Τον καθορισμό θεμάτων απαιτήσεων και συμμόρφωσης των κοινοποιημένων οργανισμών, των θυγατρικών και υπεργολάβων των κοινοποιημένων οργανισμών, καθώς και για συναφή θέματα, σύμφωνα με το άρθρο 83Α(3) του Νόμου.
    • Τον καθορισμό τελών για υποβολή και εξέταση αίτησης για έγκριση κοινοποιημένου οργανισμού, καθώς και τα τέλη για την αξιολόγηση της ετήσιας έκθεσης των κοινοποιημένων οργανισμών και την επιτήρηση τους, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Νόμου.

    Σημειώνεται ότι οι θέσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 14 η Αυγούστου 2017 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Γραφείο του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Ηλιουπόλεως 12, Λευκωσία, ΤΤ 1101, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles