22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δημόσια Διαβούλευση για την εισαγωγή νέων προνοιών αναφορικά με την Συνεγκατάσταση εξοπλισμού ηλεκτρονικών επικοινωνιών

    Τη διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης επί του προσχεδίου του περί Τροποποιήσεως του περί Παροχής Συνεγκατάστασης εξοπλισμού ηλεκτρονικών επικοινωνιών και από Κοινού Χρήσης Διευκολύνσεων, Διατάγματος του 2021 ανακοινώσε ο Επίτροπος Επικοινωνιών.

    Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση ο Επίτροπος, με γνώμονα την ανάγκη να επιτευχθεί η προώθηση του ανταγωνισμού και η προώθηση αποτελεσματικής επένδυσης και καινοτομίας σε νέες και βελτιωμένες εγκαταστάσεις και η προώθηση των συμφερόντων των καταναλωτών, προχωρεί στην τροποποίηση του υφιστάμενου Διατάγματος στο πλαίσιο των αρχών της αντικειμενικότητας, της διαφάνειας και της αναλογικότητας με την εισαγωγή νέων άρθρων που αφορούν την αποκατάσταση βλαβών και τις συνοδευτικές υπηρεσίες καθώς και ορισμένες άλλες πρόνοιες (Παραρτήμα VII) που περιγράφουν την μέθοδο υπολογισμού των τελών για επαναλαμβανόμενες και μη χρεώσεις για συνεγκατάσταση σε Πασσάλους και Φρεάτια.

    Τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα, στο διαδικτυακό χώρο με τίτλο “Δημόσιες Διαβουλεύσεις”, στην Ιστοσελίδα του Γραφείου του Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη διεύθυνση https://ocecpr.ee.cy/ilektronikes-diavoulefseis-trexouses.

    Οι θέσεις των ενδιαφερόμενων μερών πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:30 μ.μ. στο Γραφείο του Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Ηλιουπόλεως 12, 1101 Λευκωσία, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Τέλος, σημειώνεται ότι η Δημόσια Διαβούλευση είναι ανοικτή για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles