20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δημόσια διαβούλευση για το προσχέδιο του Διεθνούς Προτύπου ISO/DIS 45003

    Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο Εθνικός φορέας Τυποποίησης στην Κύπρο, ενημερώνει ότι έχει τεθεί πρόσφατα από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) σε δημόσια κρίση το προσχέδιο του διεθνούς προτύπου ISO/DIS 45003 Occupational health and safety management systems Psychological health and safety at work: managing psychosocial risks — Guidelines.

    Ο CYS, ως ισότιμο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO), έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην διαδικασία αυτή, μεταφέροντας τυχόν σχόλια ενδιαφερόμενων μερών και την εθνική θέση της Κύπρου. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής σχολίων προς τον CYS αναφορικά με το προσχέδιο είναι η 15η Οκτωβρίου 2020.

    Τα προσχέδια Ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων είναι διαθέσιμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους χωρίς χρέωση. Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το προσχέδιο και το έντυπο υποβολής σχολίων επικοινωνώντας με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS στο Τηλ.: 22411413/414, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles