21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δημοσίευμα της Wall Street Journal φέρει την Oracle να εξαγοράζει το TikTok

    Δημοσίευμα της Wall Street Journal, φέρει την Oracle ως την επικρατέστερη εταιρεία για την απόκτηση των δραστηριοτήτων του TikTok στην Αμερική. Η είδηση που ανατρέπει τα σενάρια που ήθελαν την Microsoft να έχει το προβάδισμα, έρχεται σε αποκλειστικό δημοσίευμα της Wall Street Journal, η οποία σημειώνει και το καθεστώς της ιδιαίτερης αυτής εξαγοράς, με την Oracle να αποκτά τον τίτλο του «έμπιστου τεχνολογικού συνεργάτη» του TikTok στις ΗΠΑ.

    Η επιλογή της Oracle αποτελεί έκπληξη, καθώς πρόκειται για μια εταιρεία που μέχρι σήμερα δεν είχε παρουσία σε καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες, με τις λύσεις της να απευθύνονται κατά κύριο λόγο στις επιχειρήσεις. Ρόλο σ’ αυτήν την εξαγορά, εφόσον επιβεβαιωθεί, φαίνεται να έπαιξαν οι καλές σχέσεις Oracle και προεδρίας Τραμπ, αφού είναι μία από τις λίγες τεχνολογικές εταιρείες που θεωρούνται σύμμαχοι της αμερικανικής κυβέρνησης.

    Η μητρική εταιρεία του TikTok, η ByteDance, σε απάντησή της στο δημοσίευμα της Wall Street Journal, ανέφερε ότι δεν σχολιάζει φήμες και εικασίες, ενώ από την πλευρά της Oracle δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη αντίδραση.

    Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία της αμερικανικής κυβέρνησης για την εξαγορά του TikTok λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου 2020.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles