18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δυναμική πρεμιέρα εκπτώσεων στη Media Markt. Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα τα σηκώσει όλα δωρεάν;  

    Τον Ιανουάριο του 2016 ένας τυχερός φίλος της Media Markt, αγοράζοντας ένα σκουπάκι αξίας μόλις 39€, εξασφάλισε τη συμμετοχή που του έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρώσει προϊόντα αξίας 25.942€ σε 100 δευτερόλεπτα! Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ενέργεια πέρσι, η Media Markt αποφάσισε να ξαναδώσει την ευκαιρία στους φίλους της να διεκδικήσουν τις συσκευές που ονειρεύονται.

    mediamarkrunner

    Μέχρι και τις 31.01, οι πελάτες της Media Markt θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές τιμές των εκπτώσεων, αλλά με τις αγορές τους να λάβουν μέρος στην κλήρωση για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην ενέργεια και να διεκδικήσουν όσα προϊόντα μπορούν  να σηκώσουν σε 100”!

    Ο τυχερός νικητής που θα αναδειχθεί με κλήρωση των αποδείξεων θα έχει την ευκαιρία να τρέξει για 100” μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο σημείο στο κατάστημα της εταιρίας στη Λ. Συγγρού, παίρνοντας δωρεάν όσα προϊόντα καταφέρει να συγκεντρώσει σε αυτό διάστημα. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση εξασφαλίζουν οι αγορές τόσο στα 11 φυσικά καταστήματα της εταιρίας  όσο και στο mediamarkt.gr.

    Η ενέργεια επικοινωνείται ήδη σε τηλεόραση, online και social media. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.mediamarkt.gr/el/shop/running-contest.html και στα καταστήματα Media Markt.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles