15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δύο μήνες άδεια πατρότητας για τον Zuckerberg!

    Είναι γνωστό από τον Ιούλιο πως ο Mark Zuckerberg και η γυναίκα του, Priscilla Chan, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Και σαν συνέπεια αυτού, ο CEO του Facebook πρόκειται να πάρει άδεια από την ίδια του την εταιρεία για να αφιερωθεί στα πατρικά του καθήκοντα!

    mark-zuckerberg-priscilla-chan

    Όχι για πολύ, πάντως. Το Facebook επιτρέπει στους υπαλλήλους να πάρουν 4 μήνες άδεια πατρότητας, μόλις γεννηθεί το παιδί τους και ο Mark πρόκειται να χρησιμοποιήσει μονάχα 2 από αυτούς, τουλάχιστον για αρχή. Αν επιθυμεί, μπορεί να πάρει τους άλλους 2 μήνες όποτε θέλει, έως και ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού. Φυσικά, είναι ο CEO, οπότε βασικά μπορεί να πάρει όσους μήνες θέλει αλλά… λέμε τώρα.

    11988410_10102486605494451_1318261316731538849_n

    Τα παραπάνω δημοσίευσε ο ίδιος ο Zuckerberg στο Facebook profile του, το οποίο γενικά είναι αρκετά ενεργό τους τελευταίους μήνες, ενώ παλαιότερα ήταν σίγουρα λιγότερο “κοινωνικός”, στο κοινωνικό του δίκτυο…Οποία ειρωνεία! Όπως και να έχει, καλώς να έρθει το παιδί χωρίς προβλήματα και να το χαρούν οι δύο γονείς του!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles