19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Dior Eyes. Ο διάσημος οίκος μόδας δημιουργεί το δικό του headset εικονικής πραγματικότητας!

    Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι η τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας δεν θα είναι ένα «εφήμερο trend», καθώς με τόσες πολλές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας να αναπτύσσουν VR headsets είναι εμφανές ότι το VR θα είναι το next big thing! Ύστερα λοιπόν από την Oculus, τη Sony και την Valve έφτασε η στιγμή και του… οίκου μόδας Dior να περάσει το κατώφλι της εικονικής πραγματικότητας, αναπτύσσοντας το δικό του headset!

    dior-eyes-vr-headset-970x546-c

    To Dior Eyes όπως θα ονομάζεται βέβαια δεν θα είναι όπως τα headsets των υπολοίπων κατασκευαστών, καθώς δεν θα διατεθεί στην αγορά, αλλά θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Dior. Το εν λόγω VR headset θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους του φορούν να ταξιδεύουν στα εικονικά backstage ενός fashion show. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν στο virtual content του headset, είναι πολύ πιθανό να δίνει τη δυνατότητα σε όσους το φορούν να βιώνουν μία εικονική εμπειρία μακιγιαρίσματος, προσφέροντας έτσι μία ολοζώντανη εικόνα για τον τρόπο που δουλεύει ένας επαγγελματίας. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Dior Eyes, λίγα πράγματα είναι γνωστά, όμως σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το σώμα κατασκευάσζεται με την τεχνολογία της 3D εκτύπωσης από την DigitasLBi Labs και δεν αποκλείεται να αποτελεί μία modified έκδοση του Samsung Gear VR. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει αρκετά «classy», ακολουθώντας έτσι τη φιλοσοφία του διάσημου οίκου μόδας και μια ματιά σε αυτό μπορείτε να ρίεξετε στο video που ακολουθεί…

    https://youtu.be/_XdFT4hgr9M

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles