24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Διοργανώνεται και φέτος ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο»

    Για 6η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο». Σταθερός στόχος του διαγωνισμού είναι να προβληθούν και να αναδειχθούν γνωστά και άγνωστα μέρη του νησιού μας. Η ιστορικότητα της χώρας μας και ο φυσικός της πλούτος, το κράμα του παρελθόντος με το μέλλον. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του νησιού, ντόπιους και μη, ανεξαρτήτου ηλικίας. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά τις συμμετοχές τους με τα στοιχεία τους και μέχρι δύο φωτογραφίες ανά κατηγορία όπως θα ανακοινωθούν, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

    Επίσης κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να στείλει εκτυπωμένες τις φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την ανεξάρτητη πενταμελής κριτική επιτροπή, έτσι ώστε αυτές να τοποθετηθούν στην έκθεση φωτογραφίας που θα διοργανωθεί μετά την λήξη του διαγωνισμού.  Η έκθεση φωτογραφίας θα διοργανωθεί σε χώρο και ημερομηνία που θα καθοριστεί αργότερα και θα κοινοποιηθεί έγκαιρα.

    Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να αναγράφει το ονοματεπώνυμό του, ημερομηνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία, τοποθεσία και τίτλο, ενώ οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι αυθεντικές και να έχουν παρθεί εντός των τελευταίων δύο ετών. Ο διαγωνισμός αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών, με ενδεικτική ημερομηνία τερματισμού δύο μήνες μετά την έναρξή του.

    Τέλος, σημειώνεται ότι όλα τα καθαρά έσοδα από την αξιοποίηση των φωτογραφιών θα δοθούν, όπως και τις προηγούμενες χρονιές , στο ίδρυμα «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles