20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διπλή διάκριση για την Cyta: Το γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας με τη καλύτερη κάλυψη στην Κύπρο σύμφωνα με την OOKLA

    cytamobile vodafone OOKLA 2019

    Διπλή διάκριση αποτελεί για τη Cyta η βράβευση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Cytamobile-Vodafone που για 3η συνεχόμενη χρονιά ανακηρύχθηκε από την OOKLA, ως το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, αλλά και ως το δίκτυο με τη καλύτερη κάλυψη στην Κύπρο για φέτος.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα των αξιολογήσεων της OOKLA που προκύπτουν από μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2019, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Cytamobile-Vodafone είναι το γρηγορότερο παγκύπρια, σε κάθε τεχνολογία από 2G έως και 4.5G. Με βάση τις μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο, ο μέσος όρος ταχύτητας (upload & download speed) των πελατών της Cytamobile-Vodafone ανέρχεται σε 43.20 Mbps, έναντι 33.21Mbps και 19.15Mbps των άλλων δικτύων.

    Σε ό,τι αφορά την κάλυψη, οι μετρήσεις της OOKLA επιβεβαιώνουν ότι η παγκύπρια διαθεσιμότητα του δικτύου της Cytamobile-Vodafone καλύπτει το 99.7% της Κύπρου, με τη διαθεσιμότητα 4G/4,5G να ανέρχεται σε 84.5%.

    Η Cyta, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού και καταναλωτικού κοινού της Κύπρου που τη διατηρούν στην πρώτη θέση της προτίμησης τους, μοιράζεται μαζί τους τις διακρίσεις του δικτύου της, προσφέροντάς τους από την 1η Σεπτεμβρίου ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση των προγραμμάτων  RED & BLACK, για να απολαμβάνουν το διπλά βραβευμένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ως ακολούθως:

    cytamobile vodafone red

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles