BREAKING

2

Ξεφορτώσου τη λειτουργία «Διαβάστηκε» στο Facebook chat σε Google Chrome

Κάθε φορά που πραγματοποιείται μία συνομιλία με δύο χρήστες του Facebook, ο κάθε χρήστης γνωρίζει πότε ο άλλος χρήστης έχει διαβάσει το τελευταίο του μήνυμα. Αυτό μερικές φορές είναι καλό, όμως παραβιάζει κατά πολύ την ιδιωτικότητα των χρηστών. Μιλάω για τη γνωστή πλέον λειτουργία «Διαβάστηκε», η οποία χρησιμοποιείται στο Facebook chat για συνομιλίες έως και πολλών ατόμων.

Facebook Chat Privacy icon feat

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή και να βρίσκατε πάλι την ελευθερία στο να ανοίγετε όλα τα μηνύματα που σας έρχονται, χωρίς δεύτερη σκέψη;

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για τον Google Chrome, τον οποίον και μπορείτε να βρείτε στο SocialMediaLife.gr.

2 Comments

  • 15 Σεπτεμβρίου 2013 at 19:40

    Πολύ καλή εφαρμογή, ευχαριστώ ρε παιδιά!

  • Μαρακι
    14 Σεπτεμβρίου 2013 at 21:35

    Παιδια υπαρχει πιο πληρης εφαρμογη οπως αναφερεται στην αρχικη πηγη του socialmedialife.gr.
    Εχει το ονομα «Facebook SeenBlock».