21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Discount Card Aeliotis: Πρωτοποριακή Εκπτωτική Κάρτα απεριόριστων χρήσεων!

    aeliotis discount card

    Μία νέα πρωτοποριακή εκπτωτική κάρτα απεριόριστων χρήσεων για αγορές προϊόντων τεχνολογίας όπως κινητά τηλέφωνα, tablets, smartphones, laptops και αξεσουάρ, παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία Αηλιώτης. Οι παροχές της σε εκπτώσεις… δεν σταματούν ποτέ… αφού όλοι οι κάτοχοι της Discount Card Aeliotis, έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν εκπτώσεων εξοικονομώντας χρήματα σε κάθε αγορά τους από όλα τα καταστήματα Αηλιώτης που διαθέτει παγκύπρια η εταιρεία. Η κάρτα είναι χωρίς χρέωση, και παραχωρείται εντελώς δωρεάν. Η έκδοση της γίνεται με μια απλή και γρήγορη διαδικασία που δεν κρατάει περισσότερο από ένα με δυο λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς για την έκδοση της Discount Card Aeliotis, είναι να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά στο www.aeliotis.com ή τηλεφωνικά στο 77778889. Η εκπτωτική κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την έκδοση της σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας.

    Η Discount Card Aeliotis παρέχει την δυνατότητα ειδικής έκπτωσης σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία όπως έκπτωση στα κινητά τηλέφωνα, tablets, smartphones, laptops κλπ καθώς και στα αξεσουάρ τους όπως θήκες, προστατευτικά οθόνης, φορτιστές, κάρτες μνήμης, μπαταρίες, κλπ.

    Ειδικότερα, για τις smart υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, η έκπτωση με την Discount Card Aeliotis μπορεί να φθάσει έως και 50% (οι smart υπηρεσίες αφορούν την μεταφορά επαφών από το παλιό στο καινούριο κινητό, μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο και ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email set-up).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles