19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Disney θέλει να περάσει τον Αrtemis Fowl στη μεγάλη οθόνη

    Η σειρά μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας Αrtemis Fowl μετράει ήδη πάνω από 13 εκατομμύρια αντίτυπα (!) σε ολόκληρο τον κόσμο και ορδές από φανατικούς αναγνώστες που έχουν δει στο πρόσωπο του πρωταγωνιστή έναν πανέξυπνο νεαρό, ένα “criminal mastermind” που οι περιπέτειές του τους ενθουσιάζουν τρελά. Όπως είναι φυσικό το Hollywood έχει πάντα ανοιχτά τα αυτιά του για κάτι τέτοιες περιπτώσεις και είναι πανέτοιμο να μεταφέρει τον ήρωα του Ιρλανδού συγγραφέα Eoin Colfer στη μεγάλη οθόνη.

    artemis-fowl

    Η αλήθεια είναι πως οι συζητήσεις για την συγκεκριμένη κινηματογραφική προσαρμογή πηγαινοέρχονται εδώ και χρόνια, πάνω από μία δεκαετία, με τις καθυστερήσεις και τις αναβολές να δίνουν και να παίρνουν. Φαίνεται όμως πως η Walt Disney βρήκε επιτέλους τον κατάλληλο σκηνοθέτη για να βάλει μπροστά το project και αυτός δεν είναι άλλος από τον Kenneth Branagh. Μάλιστα σύμφωνα με το Variety έχουν πέσει και οι υπογραφές, ενώ όπως λέγεται ο Ιρλανδός σεναριογράφος Conor McPherson καλοβλέπει την πιθανότητα να γράψει το πρώτο σενάριο.
    Όλοι στην Disney πιστεύουν πως η σειρά που είχε χαρακτηριστεί ως “Die Hard With Fairies” θα τα πάει πολύ καλά στη μεγάλη οθόνη, αναδεικνύοντας τη σχέση ανθρώπου και ξωτικών που είναι η βάση της ιστορίας, η οποία πάντως δεν στερείται καθόλου χιούμορ. Ο 12χρονος ήρωας προσπαθεί να κλέψει χρυσάφι από τα ξωτικά, κάτι που θα τον βάλει να αντιμετωπίσει πολλά και επικίνδυνα πλάσματα, ωστόσο μέσα στην πορεία των οκτώ βιβλίων θα εξελιχθεί ως αντι-ήρωας και θα καταλήξει να σταθεί στο πλάι τους για να σταματήσουν μαζί τους κακούς αυτού του κόσμου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles