21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Disney: Η Moana αποκτά live-action remake – Δείτε την ανακοίνωση του Dwayne Johnson

    Στα live-action remakes κλασικών animated ταινιών της φαίνεται να επενδύει το τελευταίο διάστημα η Disney, η οποία ανακοίνωσε ακόμα ένα project που θα ενθουσιάσει τους fans της μικρής Moana. H μεταφορά της Moana του 2016 είναι το επόμενο εγχείρημα της εταιρείας, η οποία μάλιστα θα έρθει με συμμετοχή του Dwayne Johnson, ο οποίος έδωσε τη φωνή του στο Maui στην αρχική ταινία. Ο ίδιος μάλιστα ο ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση σε σχετικό video που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

    Ο Johnson θα είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της ταινίας, με την εταιρεία παραγωγής του Seven Bucks Productions. Επιπλέον, η Auli’i Cravalho, η οποία δάνεισε τη φωνή της στη Moana στην αρχική ταινία, θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός. Εμπνευσμένη από την πολυνησιακή μυθολογία, η Moana αφηγείται την ιστορία ενός ατρόμητου κοριτσιού που ξεκινά μια αποστολή για να σώσει το χωριό της από έναν τρελό θεό. Η ταινία περιείχε μουσική από τον Lin-Manuel Miranda και ήταν υποψήφια για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων (χάνοντας από τη συνάδελφο ταινία της Disney Zootopia). Η live-action ταινία Moana βρίσκεται προς το παρόν σε αρχικό στάδιο. Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι Johnson και Cravalho θα αναβιώσουν τους ρόλους τους.

    Διαβάστε επίσης: AIR: Η συνεργασία του Μάικλ Τζόρνταν με τη Nike τον Απρίλιο στους κινηματογράφους (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles