14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Disney Mix: μια νέα messaging εφαρμογή έκανε την εμφάνιση της στο Play Store

    Η Disney λάνσαρε πρόσφατα τη δικιά της εφαρμογή μηνυμάτων, το Disney Mix. Οι δημιουργοί προσπάθησαν να διαφοροποιήσουν το προϊόν τους σε σχέση με αυτά των ανταγωνιστών τους, προσθέτοντας μια family-friendly πλευρά σε αυτή. Πιο συγκεκριμένα, η Disney ισχυρίζεται ότι είναι η πιο ασφαλής, χαρούμενη και παιχνιδιάρικη εφαρμογή μηνυμάτων που υπάρχει μέχρι στιγμής. Εκτός από τα κλασικά χαρακτηριστικά των μηνυμάτων, το Disney Mix διαθέτει επίσης έναν διαισθητικό δημιουργό meme, μερικά απλά mini-games, και πολλά εργαλεία διαμόρφωσης, που μπορούν οι γονείς να χρησιμοποιήσουν για να διαμορφώσουν το προφίλ του παιδιού τους. Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για παιδιά από τεσσάρων ετών και πάνω.

    zvb

    Το Disney Mix υπενθυμίζει στους χρήστες να παραμένουν ασφαλείς, να μην απαντάνε σε αγνώστους στο διαδίκτυο και να διατηρούν τις επικοινωνίες τους αγνές. Αυτές οι υπενθυμίσεις πετάγονται στην οθόνη κάθε φορά που εισέρχεται ο χρήστης στην εφαρμογή, όμως είναι σχετικά διακριτικές. Η βασική λειτουργία της εφαρμογής τα πάει πολύ καλά, ενώ περιέχει πολλά αυτοκόλλητα από τις περισσότερες ταινίες της Disney. Το Disney Mix προσφέρει, επίσης, στους χρήστες έναν απλό τρόπο δημιουργίας προσωποποιημένων avatars με καρτούν, τα οποία τους αντιπροσωπεύουν στο chat και στα παιχνίδια. Οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι δουλεύουν πάνω σε περισσότερα παιχνίδια και multimedia-sharing χαρακτηριστικά, που θα περιληφθούν στο Disney Mix στο άμεσο μέλλον. Η εφαρμογή έχει, επίσης, μια ενσωματωμένη «Σφυρίχτρα» που χρησιμοποιείται για να καλέσει το παιδί έναν ενήλικα στην συζήτηση. Κατά την ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι της Disney κάλεσαν όλους τους γονείς να τους στείλουν feedback σχετικά με την μετατροπή της εφαρμογής σε πιο ασφαλή και πιο φιλική προς όλη την οικογένεια.

    Το μόνο που μένει να δούμε, είναι πως θα ενσωματωθεί το Disney Mix στην πληθώρα των άλλων διαθέσιμων εφαρμογών μηνυμάτων που υπάρχουν, όπως το Facebook Messenger, WhatsApp και Viber, και πόσοι χρήστες θα το χρησιμοποιήσουν. Προφανώς, η Disney ποντάρει στους γονείς που θα εγκαταστήσουν την εφαρμογή στα κινητά των παιδιών τους, όμως μόνο ο χρόνος θα μας πει πόσο επιτυχημένη θα είναι αυτή η στρατηγική. Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή έχει πάνω από 45.000 downloads. Όμως, ακόμα κι αν δεν αναζητάς μια νέα εφαρμογή μηνυμάτων, αλλά είσαι μεγάλος θαυμαστής της Disney, σκέψου να κατεβάσεις ένα από τα εκατοντάδες παιχνίδια για κινητά της Disney.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles