24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Disney+: Όσα θέλεις να ξέρεις για τις 5 νέες σειρές της Marvel (+νέα trailers)

    To Disney+ και η Marvel Studios ήρθαν να μας ξεσηκώσουν, καθώς ανακοινώνουν όχι 1 αλλά 5 νέες σειρές που θα προβληθούν αποκλειστικά στην streaming πλατφόρμα της Disney. To Secret Invasion, τo Ironheart, το Armor Wars και οι αγαπημένοι Guardians of the Galaxy έρχονται όλοι στην μικρή οθόνη μέσα από το Disney+ (το οποίο φημολογείται πως θα έρθει επίσημα στην χώρα μας τον Φεβρουάριο του 2021!). Το 2021 φαίνεται πως θα αναπληρώσει για τα καλά το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό κενό που άφησε το 2020. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι φέρνουν οι νέοι τίτλοι:

    Οι 5 νέες σειρές που ανακοίνωσαν το Disney+ και η Marvel Studios:

    Secret Invasion – Με τον Nick Fury και τους Skrull 

    Υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Samuel L. Jackson θα επιστρέψει στον ρόλο του Nick Fury, του «μπαμπά» των Avengers. Τώρα, οι φήμες επιβεβαιώνονται καθώς η σειρά κόμιξ της Marvel ‘Secret Invasion’ θα γίνει πραγματικότητα! Μαζί με τον Nick Fury θα δούμε και τον πράκτορα των Skrull, Αgent Talos, τον οποίον γνωρίσαμε στην ταινία Captain Marvel. Η σειρά πραγματεύεται την μυστική παρείσφρηση των Skrull στον πλανήτη Γη.

    marvel νέες σειρές

    Ironheart – Η Riri Williams φοράει την στολή του Iron Man

    Η Marvel δίνει την σκυτάλη του Iron Man στην έφηβη ηρωίδα Ironheart, με την Dominique Thorne στον ρόλο της Riri Williams. Η Riri, μία νεαρή αφρομερικανίδα από την καρδιά του Chicago, καταφέρνει να μεταποιήσει την στολή του Tony Stark. Έτσι, γίνεται η προστάτιδα της γειτονιάς της.

    marvel νέες σειρές

    Armor Wars – Ο Don Cheadle επιστρέφει ως War Machine

    Στην σειρά Armor Wars, θα δούμε για άλλη μία φορά τις επιπτώσεις του να βρίσκεται η τεχνολογία του Tony Stark στα λάθος χέρια. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρωταγωνιστής θα είναι Don Cheadle, ο οποίος θα επιστρέψει ως War Machine. Η τηλεοπτική σειρά θα βασιστεί στα κόμιξ της Marvel, ‘Armor Wars’.

    marvel νέες σειρές

    Χριστούγεννα με τους Guardians of the Galaxy

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles