13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Και άλλη αναβολή για την ταινία Black Widow – Καθυστερούν όλες οι πρεμιέρες της Disney

    Το πολυαναμενόμενο blockbuster «Black Widow» αλλάζει ξανά ημερομηνία κυκλοφορίας! Λόγω Covid-19 ο κόσμος ανά τον κόσμο δεν μπορεί ή αποφεύγει να επισκεφτεί τους κινηματογράφους. Έτσι, διστάζει η Disney αλλά και κάθε στούντιο να κυκλοφορήσουν τώρα τις ταινίες τους, ειδικά εκείνες με μεγάλο budget που θα έφερναν μεγάλες εισπράξεις υπό κανονικές συνθήκες. Η νέα αναβολή, επηρεάζει την κυκλοφορία τόσο των ταινιών της Marvel, όσο και άλλων blockbuster της Disney.

    Disney, λοιπόν, έκανε ορισμένες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα κυκλοφορίας των ταινιών της με πρώτη αλλαγή την ταινία της Marvel, «Black Widow» με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson. Η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2020 και τελικά προγραμματίστηκε για τις 7 Μαρτίου 2021.

    Οι αλλαγές στο «σύμπαν» της Marvel

    Η καθυστέρηση του «Black Widow» ξεκίνησε ένα ντόμινο εξελίξεων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, στην ταινία «Eternals» και «Shang Chi and the Legend of the Ten Rings» να πηγαίνουν επίσης πίσω.

    Η ταινία «Eternals» ήταν προγραμματισμένη να βγει στους κινηματογράφους στις 12 Φεβρουαρίου 2021 και μετατέθηκε για τις 5 Νοεμβρίου, Η ταινία «Shang Chi» μετακινείται από τις 7 Μαΐου στις 9 Ιουλίου 2021.

    Μια ακόμη μεγάλη ταινία της Disney της οποίας η πρεμιέρα μετατοπίζεται χρονικά είναι το «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το οποίο θα προβληθεί τελικά στις 10 Δεκεμβρίου 2022, ένα χρόνο μετά την αρχική ημερομηνία του.

    black widow αναβολή

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles