15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Disney: Ψέματα δίχως τέλος στο νέο video του Pinocchio

    H Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video για την επερχόμενη live-action ταινία Pinocchio, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των απανωτών remakes κλασικών παραμυθιών, στο οποίο έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία.

    Αυτή η έκδοση του Pinocchio, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Carlo Collodi «The Adventures of Pinocchio» του 1940, σκηνοθετήθηκε από τον Robert Zemeckis του Back to the Future και θα είναι διαθέσιμη για streaming από τις 8 Σεπτεμβρίου. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Tom Hanks στο ρόλο του Geppetto, ο Benjamin Evan Ainsworth ενσαρκώνει τον Pinocchio και ο Joseph Gordon-Levitt παίζει τον Jiminy Cricket.

    Στο νέο video έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του ήρωα. Ο Πινόκιο βρίσκεται σε ένα κλουβί και η μύτη του μεγαλώνει κάθε φορά που λέει ψέματα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου BFI η πρεμιέρα του “Πινόκιο”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles