15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε εδώ το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales»

    Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales». Στο trailer βλέπουμε τη βάναυση επίθεση σε ένα βρετανικό πλοίο, καθώς μια φιγούρα (Javier Bardem) προβάλλει μέσα από το σκηνικό αυτό της βίας και λέει στο μοναδικό επιζώντα του πλοίου «Βρες τον Sparrow και μεταβίβασε σε αυτόν ένα μήνυμα από τον Captain Salazar. Πες του ότι ο θάνατος γι’ αυτόν πλησιάζει».

    logo-piratas-caraibas-5

    Είναι γεγονός ότι το teaser δίνει μια πολύ καλή πρώτη άποψη για την ταινία, τοποθετώντας το χαρακτήρα του Bardem στο επίκεντρο και απηχώντας την τρομακτική φύση του πληρώματος του πλοίου, ενώ φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και το χιούμορ. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία των Joachim Rønning και Espen Sandberg (Marco Polo – Netflix) και φυσικά πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp στο ρόλο του Captain Jack Sparrow. Να σημειωθεί εδώ ότι η ταινία θα επαναφέρει και το ρόλο του Orlando Bloom ως Will Turner, ο οποίος πήρε τον έλεγχο του πλοίου «Flying Dutchman» στο τέλος της τρίτης ταινίας.

    Η τελευταία ταινία στο πολύ επιτυχημένο franchise ήταν το On Strange Tides που κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2011, η οποία κατάφερε να αποφέρει σημαντικά κέρδη στο παγκόσμιο box office, παρά το γεγονός ότι έλαβε ποικίλες κριτικές. Να σημειωθεί ότι η νέα ταινία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 26 Μαΐου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles