18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το κουτί στο οποίο πρέπει να τοποθετηθεί το Note 7 και τις… οδηγίες επιστροφής (video)

    H Samsung ανακοίνωσε (και επίσημα) τον τερματισμό πωλήσεων του Galaxy Note 7, ζητώντας παράλληλα από όσους έχουν στην κατοχή τους τη συσκευή να την απενεργοποιήσουν, να σταματήσουν να την χρησιμοποιούν και να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας.

    note-7-isolated-box

    Τώρα, η εταιρεία πρέπει να παραλάβει όλα τα Note 7 πίσω από τους πελάτες τους, καθώς δε θεωρούνται ασφαλή. Για να γίνει αυτό έχει στείλει σε κάποιους στις ΗΠΑ μία συσκευασία για την επιστροφή με δυνατότητες… καταστολής πυρκαγιάς. Αυτό εξασφαλίζει ώστε αν ένα τηλέφωνο πάρει φωτιά κατά την επιστροφή δε θα υπάρξει πρόβλημα στο όχημα μεταφοράς.

    Τα παιδιά από το XDA Developers κυκλοφόρησαν ένα σύντομο video που δείχνει τα περιεχόμενα της συσκευασίας επιστροφής που περιλαμβάνει και ένα ζευγάρι από λάτεξ γάντια. Σύμφωνα μάλιστα με το Tom’s Hardware το επιβραδυντικό φωτιάς που υπάρχει στο μονωμένο κουτί μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στο δέρμα, έτσι η Samsung προτιμά να μην το τοποθετήσετε με γυμνά χέρια.

    scanscan1

    Μία σειρά από οδηγίες περιλαμβάνονται επίσης για το πώς να πραγματοποιήσετε την τοποθέτηση και την αποστολή της συσκευής.

    Δείτε το video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles