22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το νέο σύμβολο που θα φέρουν οι κάρτες microSD, κατάλληλες για Android apps

    Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε ότι πάνω στις κάρτες microSD αναγράφονται κάποια σύμβολα τα οποία δίνουν πολλές πληροφορίες για τις προδιαγραφές τους, όπως για παράδειγμα η χωρητικότητα (HC, XC) και η ταχύτητα την οποία προσφέρουν. Υπάρχει όμως ένα νέο σύμβολο, το οποίο σχεδιάστηκε για να δείξει στον υποψήφιο αγοραστή ότι η συγκεκριμένη κάρτα προσφέρει καλές επιδόσεις απαραίτητες για τα σύγχρονα και ιδιαίτερα απαιτητικά Android apps.

    microsd

    Υπενθυμίζουμε ότι το 2015 ήταν η χρονιά που η Google υιοθέτησε στο Android το χαρακτηριστικό adoptable storage, το οποίο, κατά την αρχική εκκίνηση και ρύθμιση της συσκευής, υπέβαλλε σε ορισμένες δοκιμές την κάρτα microSD για να διαπιστώσει αν ικανοποιεί τις ελάχιστες ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων για την ορθή λειτουργία του χαρακτηριστικού. Ορισμένες κάρτες έχουν κατασκευαστεί και ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις κατά τη διάρκεια λήψης φωτογραφιών ή εγγραφής βίντεο και επομένως μπορεί να μην περνούσαν τις δοκιμές.

    Το νέο σύμβολο θα εμφανιστεί σε microSD κάρτες οι οποίες πληρούν κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους σε smartphones και tablets, προκειμένου οι υποψήφιοι αγοραστές να γνωρίζουν ότι η συσκευή που θα αγοράσουν θα παρουσιάζει υψηλή αξιοπιστία και επιδόσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles