21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το trailer της «spooky» ταινίας The 9th Life of Louis Drax

    Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της ταινίας The 9th Life of Louis Drax, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Liz Jensen.

    δσφσδφσ

    Στο ψυχολογικό θρίλερ The 9th Life of Louis Drax πρωταγωνιστούν οι Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey, The Fall), Sarah Gadon (Enemy, Dracula Untold), Aaron Paul (Breaking Bad, Need For Speed), Oliver Platt (Chef, Kill the Messenger), Molly Parker (The Road, Deadwood), Barbara Hershey (Once Upon a Time, Damien) and Aiden Longworth.

    Αφού έφτασε οκτώ φορές κοντά στον θάνατο, αλλά κατάφερε να επιβιώσει, ο Louis Drax πέφτει από έναν γκρεμό στα ένατα γενέθλια του. Καθώς η αστυνομία ερευνά το – παραλίγο θανάσιμο – πέσιμο του Louis Drax και το παρελθόν του με τον βίαιο πατέρα του, ο καταξιωμένος νευρολόγος Dr. Allan Pascal χρησιμοποιεί ανορθόδοξες τεχνικές για να μπορέσει να εισέλθει στο ασυνείδητο μέρος του μυαλού του μικρού αγοριού με στόχο να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Όμως, καθώς μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο μυστήριο του Louis, ο οποίος μπορεί να νικήσει τον θάνατο, ο Dr. Allan Pascal ερωτεύεται την μητέρα του. Καθώς αποκαλύπτονται νέα στοιχεία στην υπόθεση, μια σοκαριστική ανακάλυψη αλλάζει την μοίρα του Louis Drax και όσων βρίσκονται γύρω του.

    Η ταινία The 9th Life of Louis Drax θα βγει στις αίθουσες στις 2 Σεπτεμβρίου 2016 σε σκηνοθεσία του Alexandre Aja και σενάριο του Max Minghella.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles