15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το trailer του Aftermath, της νέας ταινίας του Arnold Schwarzenegger!

    O αγαπημένος Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στο Aftermath, μία ταινία που αναμένεται να βγάλει προς τα έξω την πιο ευαίσθητη πλευρά του «σκληρού» του Hollywood. Στο εν λόγω film o Arnie μπαίνει στα παπούτσια ενός ρόλου που τον φέρνει αντιμέτωπο με μία οικογενειακή τραγωδία. Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας (που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα), ο ήρωας Roman καλείται να ξεπεράσει τον χαμό της γυναίκας και της μονάκριβης κόρης του οι οποίες σκοτώνονται σε ένα τρομερό αεροπορικό δυστύχημα.

    FIN01_Aftermath_1Sht_Payoff_VF (Large)

    Μέσα από την τεράστια θλίψη του, ο πρωταγωνιστής του Aftermath καλείται να βρει τον πραγματικό υπαίτιο της τραγωδίας, στρέφοντας το βλέμμα του στον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας που βρισκόταν στο πόστο του τη νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Ένα παιχνίδι ενοχών και εκδίκησης θα φέρει σύντομα τον Roman ενώπιον του ανθρώπου που πιστεύει ότι είναι εκείνος που προκάλεσε την καταστροφή. Ο Schwarzenegger πλαισιώνεται από τους Scoot McNairy, Maggie Grace, Martin Donovan και η σκηνοθεσία ανήκει στον Elliott Lester. Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α είναι στις 7 Απριλίου (άγνωστο εάν θα το δούμε στην χώρα μας). Δείτε το trailer που ακολουθεί και είναι βέβαιο ότι θα σας κινήσει το ενδιαφέρον…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles