21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο DJI Phantom 4 drone μπορεί να αποφεύγει μόνο του εμπόδια!

    Οι τεχνολογικές αναζητήσεις της εποχής περιλαμβάνουν ολοένα και περισσότερο drones και η σειρά DJI Phantom αποτελεί από τις αγαπημένες προτάσεις όσων λατρεύουν να ασχολούνται με τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Το ολοκαίνουριο DJI Phantom 4 αποτελεί την πιο προηγμένη πρόταση της εταιρείας, με βελτιώσεις και νέες τεχνολογίες που είναι πραγματικά αξιοσημείωτες.

    DJI PHANTOM 4 DRONE

    Το Phantom 4 βασίζεται στους προκατόχους του, έχει ωστόσο σημαντικά στοιχεία επανασχεδιασμού σχεδόν παντού. Με ένα ελαφρύτερο και πιο δυνατό σασί κατασκευασμένο από μαγνήσιο μπορεί να αντέξει σε συγκρούσεις, ενώ οι βελτιωμένοι είναι και οι κινητήρες του όπως επίσης και η βάση στήριξης της κάμερας.

    Ενσωματώνει τέσσερις οπτικούς αισθητήρες οι οποίοι του επιτρέπουν να βλέπει πού πετάει και μέσω ειδικού λογισμικού (“Obstacle Sensing System”), να αναγνωρίζει αντικείμενα αλλά και εμπόδια και να αποφεύγει τις συγκρούσεις.

    DJI PHANTOM 4 DRONE2

    Έχει επίσης νέα χαρακτηριστικά στις Android και iOS controller apps. Η νέα λειτουργία TapFly επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ένα σημείο στην οθόνη τους και να κατευθυνθεί το drone προς αυτό χωρίς περαιτέρω έλεγχο, ενώ με το ActiveTrack feature μπορείτε να επιλέξετε ένα αντικείμενο από την controller screen και το Phantom να το ακολουθήσει.

    DJI PHANTOM 4 DRONE4

    Η κεντρική κάμερα της συσκευής υποστηρίζει ανάλυση έως 4k στα 30fps (και 1080p Full HD σε 120fps για αργή κίνηση), ενώ διαθέτει ένα ανασχεδιασμένο 8-element, 20mm f/2.8 lens system.

    Η διάρκεια πτήσης του DJI Phantom 4 drone, χωρίς να χρειαστεί φόρτιση, φτάνει πλέον τα 28 λεπτά -25% μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο- με ακτίνα δράσης 5 χλμ, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να επιτύχει (με το Sport Mode) φτάνει τα 72 χιλιόμετρα την ώρα.

    DJI PHANTOM 4 DRONE3

    Το κόστος της συσκευής είναι 1.599 ευρώ (με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν άμεσα) και μπορείτε να τη γνωρίσετε καλύτερα στα ακόλουθα videos.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles