11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δοκιμάστε τα νέα σας tattoo άφοβα… με το Ink Hunter!

    Οκ, νομίζω θα συμφωνήσετε οτι το να επιλέξουμε ένα tattoo και να το κάνουμε… πάνω μας, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αφού θέλει… αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την επιλογή μας, όχι μόνο στο σχέδιο του τατουάζ, αλλά και στο σημείο του σώματος που θα επιλέξουμε να το «χτυπήσουμε».  Ευτυχώς πλέον υπάρχει το Ink Hunter app για iOS, που σκοπό έχει να κάνει τη ζωή σας πριν και… μετά το τατουάζ πιο εύκολη, δίνοντάς σας κάθε ευκαιρία να κάνετε δοκιμές τόσο σε σχέδια όσο και σε σημεία του κορμιού σας, χωρίς το άγχος της μονιμότητας, με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας!

    n-INK-HUNTER-large570

    Τι είναι λοιπόν το Ink Hunter; Πρόκειται για μια «φρέσκια» εφαρμογή για iOS (μέχρι στιγμής) συσκευές, η οποία χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού για να σκανάρει την περιοχή του σώματος που σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο (ή και το πρώτο) τατουάζ σας και έπειτα το εμφανίζει πάνω σας με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας.

    o-INKHUNTER-570

    Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα δεκάδες σχέδια που σας προσφέρει ήδη η εφαρμογή ή και να κάνετε upload το σχέδιο που επιθυμείτε και να το δείτε να εμφανίζεται, εικονικά, στο σημείο που έχετε σκεφτεί να το «χτυπήσετε». Αμέσως μετά αποθηκεύετε τη φωτογραφία και την χαζεύετε όσο θέλετε μέχρι να κατασταλάξετε στο αν σας αρέσει αρκετά για να ζήσετε με αυτό το σχέδιο αποτυπωμένο πάνω σας για πάντα.

    Δοκιμάσαμε το app και τα πάει αρκετά καλά με τα προκαθορισμένα τατουάζ που διαθέτει, ενώ -όπως είπαμε – επιτρέπει και τον σχεδιασμό δικών σας ή την εισαγωγή φωτογραφιών! Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store της Apple.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles