16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δοκιμάστε τώρα το PlayStation VR στο Golden Hall!

    Σημείο συνάντησης και αναφοράς θα αποτελεί από σήμερα και για τους επόμενους μήνες ο ανανεωμένος χώρος του PlayStation στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, το PlayStation Area. Η νέα εμφάνιση του PlayStation Area έχει προκαλέσει ήδη τρομερή αίσθηση και φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης, προσελκύοντας καθημερινά όλο και περισσότερους επισκέπτες, που θα θελήσουν να ζήσουν από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο gaming, και όχι μόνο.

    playstation-vr-1-large

    Κορυφαίοι τίτλοι παιχνιδιών είναι διαθέσιμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, αλλά οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν συγκλονιστικές εμπειρίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο φιλοξενείται το PlayStation VR, το επαναστατικό και ολοκληρωμένο σύστημα εικονικής πραγματικότητας αποκλειστικά για το PlayStation 4.

    Το PlayStation VR (PS VR) που κυκλοφόρησε εχθές, 13/10/2016, στην Ελλάδα, προσφέρει μια νέα απαράμιλλη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας κάνοντας τους παίκτες να αισθάνονται όπως πότε ξανά στο παρελθόν, ότι είναι μέρος του παιχνιδιού και ότι ζουν το παιχνίδι. Το νέο headset του PlayStation κατέφθασε και είναι έτοιμο να συναρπάσει τους αναρίθμητους φίλους του, προσφέροντάς τους αμέτρητες συγκινήσεις.

    playstation-vr-3-large

    Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του PlayStation VR εντός του PlayStation Area, στον 2ο όροφο του Golden Hall θα είναι ανοιχτός για το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 14 Οκτωβρίου μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου. Εκεί θα συναντήσετε την εξειδικευμένη ομάδα του PlayStation που θα σας μυήσει στα μυστικά του gaming και θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ολοκληρωτική «γεύση» από VR εμπειρία.

    playstation-vr-38-large

    Το PS VR μπορούν να το δοκιμάσουν άτομα άνω των 12 ετών, είτε πραγματοποιώντας μια εύκολη εγγραφή μέσα στην πλατφόρμα http://trypsvr.com/el-gr, κλείνοντας συγκεκριμένη ώρα δοκιμής, είτε μπορούν να επισκεφθούν απευθείας στο χώρο του PlayStation Area τις μέρες και ώρες που θα βρουν αναλυτικά επίσης στο http://trypsvr.com/el-gr.

    Το μοναδικό headset εικονικής πραγματικότητας για κονσόλες βρίσκεται στο PlayStation Area στο Golden Hall! Εσείς ακόμα να το επισκεφθείτε για να το δοκιμάσετε;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles