20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δοκιμάζοντας τον πιο εύχρηστο επίγειο ψηφιακό δέκτη της αγοράς, Lemm HD-900S

    Με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί, πολλοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της ανάγκης χρήσης δύο τηλεχειριστηρίων ταυτόχρονα, την ώρα που παρακολουθούν τηλεόραση.

    Σκεφτείτε το: αρχικά πιάνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης για να την ανοίξετε. Κατόπιν παίρνετε το «κοντρόλ» του δέκτη για να ανοίξετε και τον δέκτη. Αν η τηλεόραση δεν είναι συντονισμένη στην είσοδο του δέκτη (SCART, HDMI), επιλέγετε τη σχετική επιλογή με το χειριστήριο της τηλεόρασης. Με το τηλεκοντρόλ του δέκτη εναλλάσσεστε στα κανάλια ενώ, τέλος, το ίδιο κάνετε, με το χειριστήριο της τηλεόρασης αυτή τη φορά, σε ό,τι αφορά την ένταση του ήχου.

    Κουραστικό, έτσι; Ε, με τον Lemm HD-900S, πέφτουν οι τίτλοι τέλους στο παραπάνω βάσανο! Τι το μοναδικό έχει ο παραπάνω επίγειος ψηφιακός δέκτης; Το τηλεχειριστήριό του είναι σε θέση να εκτελέσει τις βασικές λειτουργίες μιας τηλεόρασης, δηλαδή ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, αυξομείωση έντασης ήχου και υποδοχή σήματος! Έτσι, λοιπόν, με ένα τηλεκοντρόλ θα είστε σε θέση να ελέγχετε και την τηλεόραση αλλά και τον δέκτη σας, με αποτέλεσμα η όλη εμπειρία θέασης να γίνεται παιχνίδι!

    Κατά τα άλλα ο Lemm HD-900S είναι ένας τυπικός δέκτης υψηλής ανάλυσης: υποστηρίζει HDMI και κανάλια MPEG-2/MPEG-4. Έχει ελληνικά μενού, teletext και EPG ενώ προσφέρει και λειτουργία PVR μέσω φορητής συσκευής USB σε συνδυασμό με Time Shift. Το multimedia player του θα αναλάβει την αναπαραγωγή των βίντεό σας ενώ το μικρό μέγεθος και ο compact σχεδιασμός του θα του χαρίσουν επάξια μια θέση πλάι στην τηλεόραση του σαλονιού σας.

    Τον δέκτη Lemm HD-900S θα τον βρείτε στη SmartKit Electronics στην τιμή των 40 ευρώ.

     

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles