16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δοκιμάζουμε τα Razer Electra

    Μπαίνεις σε ένα κατάστημα. Ψάχνεις ένα καλό headset. Δεν θες ρε παιδί μου να τη βγάλεις πάλι φτηνιάρικα, πώς το λένε; Φτάνεις στο ράφι με τα ακουστικά. Ε, στοίχημα ένα τάλιρο ότι το μάτι σου θα πέσει πρώτα στα Electra, το νέο headset της Razer. Κάτι ο συνδυασμός του μαύρου με το έντονο, ανοιχτό πράσινο (ένα «κλικ» πριν το λαχανί), κάτι το μέγεθος του πακέτου –και των ακουστικών των ίδιων-, ε, δεν μπορεί, θα σε κάνουν να τα προσέξεις. Αν όχι, να το κοιτάξεις, μάλλον έχεις μυωπία.

    Τα Razer Electra λοιπόν είναι κομματάκι ογκώδη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και άβολα –κάθε άλλο μάλιστα. Δοκίμασα να παίξω για κάμποσες ώρες (Diablo III, μην ξεχνιόμαστε) έχοντας τα Electra να μου «χαϊδεύουν» τα αφτιά. Ε, δεν ένιωσα να με πιέζουν και να με βαραίνουν, ούτε κατ’ ελάχιστο. Το ακόμα καλύτερο ήρθε όταν τα έβγαλα: δεν είχα ιδρώσει, δεν είχαν μουδιάσει τα αφτιά μου, δεν πονούσα. Τα Electra έχουν τέτοιο design, βλέπεις, που «αγκαλιάζουν» το αφτί και απλά το περικλείουν, χωρίς να το υποβάλλουν σε τυχόν… δοκιμασίες.

    Τα Electra «διπλώνουν» κιόλας, κάτι που σημαίνει ότι δεν πιάνουν σχεδόν καθόλου χώρο κατά τη μεταφορά τους.

    Από πλευράς ήχου, τώρα, τα πάντα κύλησαν ομαλότατα. Ακόμα και με την ένταση στο τέρμα, τα Electra δεν «κώλωσαν» καθόλου με την ποιότητα και την πιστότητα του ήχου να παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αν βέβαια το όνομά σου είναι Βασίλης και το επώνυμο Τσιλιχρήστος, ε, όλο και κάτι θα βρεις να πεις αλλά για έναν «απλά» απαιτητικό gamer, τα ακουστικά της Razer είναι «the real deal». Η μόνωση του ήχου βέβαια δεν είναι ολοκληρωτική, κάτι που σημαίνει ότι αν ακούς Green Day στη διαπασών, μαζί σου θα ροκάρουν κι οι γύρω σου. Έρχονται δε με δύο καλώδια 1,3 μέτρων: ένα απλό και ένα με ενσωματωμένο μικρόφωνο τα οποία είναι αποσπώμενα και «κουμπώνουν» στο headset με ένα «κλικ».

    Όσο για τον σχεδιασμό τους, προσωπικά με κέρδισαν. Ο συνδυασμός του πράσινου στη ράχη, το εσωτερικό και το λογότυπο των ακουστικών και τα καλώδια, με το μαύρο σε όλο το υπόλοιπο σετ είναι όλα τα λεφτά, funky και χτυπάει όμορφα στο μάτι. Κυκλοφορούν και σε πλήρως μαύρο χρώμα αλλά φορώντας τα είναι σαν να πηγαίνεις σε κηδεία οπότε προτίμησε το πρασινούλι. Εν κατακλείδι, η Razer λάνσαρε έναν πραγματικό νικητή στην κατηγορία του. Τα Electra είναι από τα ποιοτικότερα και πιο στυλάτα headsets που μπορείς να βρεις στην αγορά. Το design τους είναι γουστόζικο και η ποιότητά τους αδιαμφισβήτητη. Θα την ακούσεις!

    Ο συνδυασμός πράσινου-μαύρου «μετράει». Πολύ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles