18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δοκιμάζουμε το 3-in-1 USB της Volte-tel. Μικρό στο μάτι, αλλά…

    Νόμος 1ος: Δεν υπάρχουν άχρηστα gadgets. Υπάρχουν απλά gadgets που δεν ξέρεις πώς να τα χρησιμοποιήσεις, γιατί κανένας δεν σου έχει εξηγήσει πώς.

    Νόμος 2ος: Τα gadgets έχουν φτιαχτεί για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

    Νόμος 3ος: Κάποια στιγμή, θα πρέπει να ενοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο φορτίζουμε τις κινητές μας συσκευές, πράγμα που συζητείται τουλάχιστον 2 χρόνια από τις ρυθμιστικές αρχές. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, υπάρχει το USB 3-in-1 της Volte-tel.

    Ένας πολύ-φορτιστής ή ένα πολύ USB. Το βλέπετε όπως εσείς θέλετε. Εμείς το βλέπουμε ως ένα πολύ-εργαλείο που μπορεί να μας λύσει τα χέρια στο ταξίδι, στη μεταφορά των δεδομένων μας, στην διαχείριση των συσκευών μας.

    Το USB 3-in-1 Charger & Data Cable διαθέτει τρεις διαφορετικούς connectors, για iOS συσκευές, miniUSB και microUSB, ενώ από την άλλη πλευρά, ένα USB που μπορεί να μπει, είτε σε κάποια άλλη συσκευή, όπως laptop ή PC (ή κάποια tablets που διαθέτουν θύρα) ή σε αντάπτορα ρεύματος σε USB.

    Έτσι, φανταστείτε πως, ανεξάρτητα από ποιον κατασκευαστή προέρχεται η συσκευή σας, έχετε το εργαλείο με το οποίο μπορείτε να φορτίσετε, ή να μεταφέρετε δεδομένα. Για εμάς, έχουν υπάρξει άπειρες φορές που ψάχναμε καλώδιο για να φορτίσουμε το smartphone και άλλο καλώδιο για να μεταφέρουμε τις φωτογραφίες μας από την ψηφιακή μηχανή στο PC και ένα τρίτο καλώδιο για να φορτίσουμε το iPad. Το αποτέλεσμα είναι ένα συρτάρι μας πάντα να περιέχει… αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία.

    Το USB 3-in-1 της Volte-tel τα λύνει αυτά. Είναι μικρό, compact, χρηστικό και διαθέτει ένα έξυπνο μηχανισμό «τυλίγματος» του καλωδίου που είχαμε δει αρχικά σε κάποια mouse ταξιδίου, που επιτρέπει την ανάπτυξη καλωδίου μέχρι και 1 μέτρο. Αν θέλετε να επαναφέρετε τη συσκευή στην αρχική της κατάσταση και να ξανά διπλώσετε το καλώδιο, ένα απλό τράβηγμα αρκεί.

    Στα 11,93 ευρώ, θα μπορούσατε να σκεφτείτε άλλο gadget, τόσο οικονομικό και τόσο έξυπνο; Το USB 3-in-1 της Volte-tel θα μπορέσετε να το βρείτε εδώ και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles