19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δοκιμάζουμε το MLS Talk&Drive με την υπογραφή Folli Follie. Το GPS που θέλουν οι γυναίκες

    Για κάποιους λόγους οι άνθρωποι της MLS το’ χουν. Από μια απλή εφαρμογή μέχρι το γκουρμέ PNA με την υπογραφή Folli Follie, έχουν ένα θέμα με την καθοδήγηση. Δουλεύουν καλά το ύφασμα των GPS. Όποιο και αν είναι αυτό. Αλλιώς πώς να εξηγήσεις ότι ο κόσμος έχει συνδέσει το όνομα τους με το navigation; Και μετά άντε να αλλάξεις συνήθειες αν έχεις γαλουχηθεί με τα προϊόντα τους.

    Το MLS Destinator Talk&Drive in Style Folli Follie ή σκέτο Folli Follie, έχει αυτό το ανομολόγητο χάρισμα. Πως έλεγαν παλιά ότι ο τάδε «ξέρει από καλό λάδι»; Έ, το ίδιο ισχύει και τώρα, μόνο που αντί για «λάδι» γράψε «πλοήγηση». Την ημέρα το Folli Follie ξεχωρίζει από τις ορδές των PNA’s που κοσμούν τα παρμπρίζ και το βράδυ μεταμορφώνεται στο απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ, όταν η κάτοχος το κυκλοφορεί με το made by Folli Follie τσαντάκι. Γενικά η συγκεκριμένη συσκευή έχει χαρακτήρα. Μπορεί το interface να υστερεί σε ευχρηστία και για να εκπαιδευτεί το γυναικείο δάχτυλο να χρειάζεται ημέρες, η αποτελεσματικότητα του όμως σκοτώνει. Το ίδιο και η ποιότητα των χαρτών.

    Σημασία δεν έχει να προσφέρεις σε ένα PNA το καλύτερο front-end ή το rendering να είναι πιο smooth και από iPhone. Αυτό που μετράει είναι η αξιοπιστία. Δηλαδή το να διαθέτεις ενημερωμένους χάρτες και ταυτόχρονα να μένεις on-par με τους ελληνικούς δρόμους που είναι τόσο σταθεροί σε σήμανση, όσο και ο Silvio Berlusconi με τις γυναίκες. Και αυτό είναι ένα θέμα αμαρτωλό.

    Αν θέλεις να ξέρεις, το μυστικό πίσω από αυτό το καλοδουλεμένο κοκτέιλ, είναι πρώτον η μακροχρόνια παράδοση και δεύτερον το καλό R&D. Επίσης, είναι αδύνατο να μην δώσεις τα εύσημα στην MLS για την εφαρμογή Talk&Drive. Που είναι κάτι σαν τη Siri των πλοηγών. Μιλάτε σας ακούμε. Το καλό είναι ότι το PNA με την υπογραφή της το Folli Follie εκτός από το φαίνεσθαι προχωρά και στο είναι. Η οθόνη για παράδειγμα μετράει 4,3 ίντσες και ενώ η ανάλυση δεν ξεφεύγει από τον συρμό (480×272 pixels), η απεικόνιση δεν χαμπαριάζει ακόμη και κόντρα στον ήλιο. Επίσης τόσο το ηχείο όσο και το μικρόφωνο, καλύπτουν απόλυτα το στόχο για τον οποίο σχεδιάστηκαν. Ή αν προτιμάς δεν χρειάζεται να βάλεις τις φωνές στο PNA για να σε ακούσει, ούτε αντίστοιχα να έχεις κλειστό το παράθυρο μη τυχόν και σου ξεφύγει καμία φωνητική οδηγία.

    Όχι δεν είναι τέλειο. Μπορεί να σε χαλάσει για παράδειγμα η όχι και τόσο σταθερή βάση στήριξης. Γιατί ενώ στην αρχή εμπνέει εμπιστοσύνη (το πρόβλημα είναι ότι αποτελείται από δυο κομμάτια) στην πορεία χαλαρώνει. Οπότε όσες από εσάς οδηγείτε για παράδειγμα ένα παλαιάς κοπής Mini (ξέρετε, εκείνο με την ανύπαρκτη ανάρτηση), πρέπει να εξοικειωθείτε μς τις ταλαντώσεις. Ή να κολλήσετε το κάτω μέρος της συσκευής στο ταμπλό και να ξεμπερδεύετε. Γενικά μιλώντας, το MLS Folli Follie είναι ένα must-have εργαλείο για γυναίκες. Με καλή ποιότητα κατασκευής, απροβλημάτιστη πλοήγηση και μια προσεγμένη συσκευασία που περιλαμβάνει από φορτιστή αυτοκίνητου μέχρι και ειδικά σχεδιασμένη Folli Follie θήκη. Ναι, αυτό το PNA κοστίζει πολλά. Από την άλλη όμως δείτε το και σαν επένδυση. Γιατί κινητό αλλάζεις, συνοδό αλλάζεις, αυτοκίνητο αλλάζεις, αλλά το GPS το κρατάς. Και άντε τώρα να χαθείς ξανά…

    Specs: MLS Destinator Talk&Drive in Style (€199)

    Χάρτης MLS
    Επεξεργαστής Dual-core 500MHz
    Μνήμη 128MΒ RAM, 2GB storage, microSD
    Οθόνη 4,3″ TFT αφής, 480×272 pixels
    Συνδεσιμότητα microUSB, είσοδος ήχου 3,5 χιλ.
    Αυτονομία Δε διατίθεται
    Διαστάσεις 119,6 x 76,3 x 13,5 χιλ.
    Βάρος 160 γρ.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles