18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Θλιβερό! Σπάνιο είδος δελφινιού βρίσκει το θάνατο όταν λουόμενοι επιχειρούν να τραβήξουν selfie μαζί του!

    Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν μία «απρόσεκτη» selfie μπορεί να σε οδηγήσει στο θάνατο, καθώς έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις που οι λάτρεις των selfies έχουν πάθει κάποιο σοβαρό ατύχημα (ή ακόμη και χάσει τη ζωή τους) πάνω στην προσπάθεια τους να τραβήξουν και στη συνέχεια να ανεβάσουν στα social media την “τέλεια φωτογραφία”. Ωστόσο, το περιστατικό που θα διαβάσετε, ξεπερνάει κάθε φαντασία και αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος για να ικανοποιήσει την ασίγαστη δίψα του για περισσότερη προβολή μπορεί να φτάσει σε τραγικά επίπεδα.

    Argentina-Dolphin-3

    Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες στην Αργεντινή ένα νεογνό δελφίνι βρήκε τραγικό θάνατο σε μία παραλία, καθώς έχασε τη ζωή του, όταν δεκάδες λουόμενοι προσπάθησαν να τραβήξουν μία selfie μαζί του! Δε θέλει και θεογνωσία για να καταλάβει κανείς ότι το δελφίνι επειδή έμεινε για αρκετή ώρα έξω από το νερό απλώς… δεν άντεξε, ενώ ενδεχομένως οι λουόμενοι που το έπιασαν στα χέρια τους να το κακομεταχειρίστηκαν άθελα τους. Το συγκεκριμένο δελφίνι άνηκε στο σπάνιο είδος Fransiscana που εκ φύσεως ο οργανισμός τους είναι εξαιρετικά ευαίσθητος. Μάλιστα, τα δελφίνια Franciscana θεωρούνται απειλούμενο είδος, για αυτό και προστατεύονται. Αν μη τι άλλο ένα ακόμη πραγματικά «θλιβερό» γεγονός το οποίο προστίθεται στη λίστα των άσχημων συμβάντων-ατυχημάτων που σχετίζονται με selfie φωτογραφήσεις…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles