20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Donald Trump: Χωρίς προσωπικό blog (ξ)έμεινε ο πρώην πρόεδρος… Μάλλον προτίμησε το golf!

    Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε αναφερθεί στην απόφαση του Donald Trump να αντιπαρατεθεί με τα «δικτατορικά» social media (Facebook και Twitter), τα οποία τον απέκλειαν και δεν τον άφηναν να εκφράσει τις απόψεις του, εξαιτίας των θλιβερών γεγονότων που σχετίστηκαν με την εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουάριου. H «απάντηση» του πρώην προέδρου θα ερχόταν με τη μορφή ενός προσωπικού blog που θα επιχειρούσε να παρουσιάσει την αλήθεια που κατά τον ίδιο απέκρυπταν τα «ελεγχόμενα» social media από τους αντιπάλους του.

    Το προσωπικό blog του, ονόματι From the Desk of Donald J. Trump, ύστερα από περίπου ένα μήνα λειτουργίας τελικά τέθηκε… Offline. Τώρα εάν κάνετε click στο εν λόγω url πρόκειται να μεταβείτε στην προσωπική σελίδα του πρώην προέδρου (www.donaldjtrump.com/). Όπως όλα δείχνουν, ο Donald Trump, ο οποίος δεν αναγνώρισε ποτέ τη νίκη του αντιπάλου του, Joe Biden, στις εκλογές του 2020 θα έκρινε ότι δεν είχε τον διαθέσιμο χρόνο που απαιτείται για την διαχείριση ενός blog (άλλωστε έχει και πολλές επιχειρήσεις να τρέξει αλλά και να παίξει gold) ή πολύ απλά οι σύμβουλοι και επικοινωνιολόγοι αντιλήφθηκαν ότι ένα blog εν έτει 2021 δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως τύχη απέναντι στη φιλοσοφία των social media. Μήπως να έπαιζε μπάλα στο TikTok καλύτερα;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Φυσικά και είναι δικτατορικα, ως αναφορά στις 6/1 αυτός που δολοφονήθηκε ήταν οπαδός του Trump αλλά οι “δημοκρατες” τουμπεκί….

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles