20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    O Donald Trump ξαναχτυπά! Ζητάει από την Apple να μεταφέρει αυστηρά όλη την παραγωγή της εντός των Η.Π.Α!

    Ο Donald Trump είναι γνωστό ότι προκαλεί διαρκώς με τις ανατρεπτικές και συχνά εκκεντρικές ομιλίες του. Ως γνωστόν, το νόημα της προεκλογικής καμπάνιας του είναι να κάνει τις Η.Π.Α ξανά ένα δυνατό και ισχυρό κράτος, για αυτό και εάν καταφέρει να αναλάβει την προεδρεία τότε θα ζητήσει από την Apple να μεταφέρει όλη την γραμμή της παραγωγής της εντός των τειχών των Η.Π.Α!

    Donald Trump 1

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία που έδωσε στο Liberty University της Virginia, o Trump δεν θέλει να βλέπει τα computers της Apple να κατασκευάζονται σε άλλες χώρες εκτός Αμερικής. Απώτερος στόχος του Trump είναι να δημιουργήσει (εφόσον αναλάβει την προεδρεία) περισσότερες θέσεις εργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά «Πρέπει να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να φέρουμε τις δουλειές που είναι στη Κίνα και στην Ιαπωνία πίσω στις Η.Π.Α, καθώς οι χώρες αυτές διαλύουν την αμερικανική οικονομία»! Μάλιστα, εάν ο Trump γίνει ο πρώτος πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών τότε θα περάσει μία τροπολογία όπου οι κατασκευάστριες εταιρείες θα πληρώνουν 35% φόρο κάθε φορά που θα παρασκευάζουν και κατασκευάζουν τα προϊόντα τους εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών!

    usa-skin-for-iphone-4-4s

    Πάρα τα όσα ισχυρίζεται ο Trump, η αλήθεια είναι ότι η Apple ένα πολύ μεγάλο μέρος της παραγωγής της ήδη λαμβάνει χώρα στις Η.Π.Α, καθώς τα Mac Pro κατασκευάζονται στο Austin του Texas, ενώ 31 από τις 50 αμερικανικές πολιτείες παρέχουν υλικά και ειδικό εξοπλισμό στην Apple. Φυσικά, στο πλαίσιο της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας πολλά από τα hardware parts κατασκευάζονται στη Κίνα και σε άλλες ασιατικές χώρες, αλλά μάλλον αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Donald Trump που έχει άλλα σχέδια για την οικονομία των Η.Π.Α…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles