20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δεν σας αρέσει που το Facebook αγόρασε το Instagram; Δείτε πώς θα σώσετε τις φωτογραφίες και θα κλείσετε το λογαριασμό σας

    Τα νέα της εξαγοράς της δημοφιλούς εφαρμογής Instagram που πρόσφατα διατέθηκε και για Android συσκευές, από το Facebook, έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία. Πολύς είναι ο κόσμος που χάρηκε για την τύχη της δημοφιλούς εφαρμογής και ακόμα περισσότεροι είναι εκείνοι που ουδόλως τους ενδιαφέρει αν η αγαπημένη τους εφαρμογή θα ανήκει πια στο Facebook ή όχι.

    Είναι όμως πολλοί εκείνοι που αμέσως εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους καθώς, δεν θέλουν να δουν τις φωτογραφίες που έχουν βγάλει και έχουν «αλλάξει» με την εφαρμογή να ενσωματώνονται στο προφίλ τους στο Facebook. Υπάρχουν δε κι εκείνοι που πιστεύουν πως η εξαγορά αυτή, θα σημαίνει πως όλο τους το φωτογραφικό περιεχόμενο, θα περιέλθει στην αμφίβολη διαχείριση του Facebook και έσπευσαν να δηλώσουν πως θα κλείσουν το λογαριασμό τους.

    Αν κι εσείς ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες και θέλετε να αποθηκεύσετε τοπικά τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει κατά καιρούς στο Instagram και να κλείσετε τον λογαριασμό σας, ας δούμε βήμα με βήμα πώς μπορείτε να το κάνετε.

    Πώς θα κατεβάσω τις φωτογραφίες μου;

    Ένας από τους πιο απλούς τρόπους είναι να χρησιμοποιήσετε το Instaport.me. Πρόκειται για μία δωρεάν web-based εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει, με απλά βήματα, να κατεβάσετε αντίγραφο από όλες τις φωτογραφίες που έχετε στον λογαριασμό σας στο Instagram στον υπολογιστή σας, ότι λειτουργικό κι αν χρησιμοποιείτε: Windows, Mac ή Linux. Κρατήστε την μάλιστα στα υπ’ όψιν, καθώς πολύ σύντομα θα μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για το φωτογραφικό υλικό που έχετε σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Flickr κ.α.

    Αν επιλέξετε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Instagram, θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε η εφαρμογή να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας Instagram. Εφόσον εγκρίνετε την πρόσβαση, θα δείτε να ενεργοποιείται η επιλογή Download .zip file. Πατήστε Start Export και ανάλογα με τον όγκο των φωτογραφιών που έχετε ανεβάσει στην εφαρμογή, θα χρειαστεί και ο ανάλογος χρόνος να «κατέβουν» τα αντίγραφα.

    Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Instagram;

    Εντάξει, πολλοί απογοητεύτηκαν από την εξαγορά. Πριν αποφασίσετε όμως αν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στη δημοφιλή εφαρμογή, θα πρέπει να καταλάβετε πως τίποτα από την δραστηριότητά σας, δεν θα είναι προσβάσιμο πια, αλλά και δεν θα μπορείτε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Ούτε θα μπορείτε να ξαναεγγραφείτε με το ίδιο username. Σε κάθε περίπτωση, αν πράγματι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό το link

    Πηγή: imore

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles