19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το «made in China» Doogee Galicia X5 Pro επαναπροσδιορίζει την «value for money» κατηγορία!

    H Doogee είναι μία εταιρεία, η οποία ήδη έχει αρχίσει να αποκτάει δυνατό έρεισμα στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, καθώς οι υπεύθυνοι της κινεζικής εταιρείας φαίνεται ότι έχουν βρει τη χρυσή τομή, η οποία συνδυάζει δυνατές επιδόσεις σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα περισσότερα «made in China» smartphones διακρίνονται για την value for money φιλοσοφία τους. Πριν από μερικές μέρες είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα το Doogee Galicia X5, ένα super οικονομικό smartphone που σίγουρα μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των users, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα δυνατό κινητό που να συμφέρει από άποψη τιμής.

    doogee_galicia_x5_pro_2

    Πρόσφατα, έφτασε στη χώρα μας από τον επίσημο αντιπρόσωπο των Doogee smartphones, Expus, το «μεγάλο αδελφάκι» του Galicia X5, το οποίο πρόκειται για το Galicia X5 Pro. Το μικρό dual-SIM τεχνολογικό θαύμα της Doogee διαθέτει διαστάσεις: 143×72.2×8.8mm και ξεχωρίζει για την 5ιντσή IPS qHD οθόνη με ανάλυση στα 1280×720 pixels. Παράλληλα έρχεται σεταρισμένο με Android Lollipop 5.1, υποστηρίζει 4G LTE και στην καρδιά του βρίσκεται ένα 64-bit ΜΤ6735 SoC της MediaTek με τετραπύρηνη CPU, η οποία είναι χρονισμένη στο 1GHz. Επιπλέον, η value for money συσκευή της Doogee διαθέτει 2GB μνήμης RAM, που της επιτρέπουν να τρέχει με μεγαλύτερη άνεση όλες τις εφαρμογές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Play Store, ενώ επιπλέον έρχεται με 16GB αποθηκευτικού χώρου με τη δυνατότητα επέκτασης μέσω της microSD slot (μπορεί να δεχθεί κάρτες που φτάνουν τα 32GB). Εκτός από τα παραπάνω, η πρόταση της Doogee προσφέρει φωτογραφίες στα 8MP (main sensor) και 5MP (selfie cam), ενώ τέλος διαθέτει μπαταρία στα 2.200mAh και διατίθεται σε δύο χρώματα (μαύρο και άσπρο).

    doogee_galicia_x5_pro_3

    Το πιο δυνατό φυσικά χαρακτηριστικό του Galicia X5 Pro είναι η ασυναγώνιστη τιμή του, καθώς θα το βρείτε να πωλείται στα 124.90 ευρώ. Χωρίς αμφιβολία, για μία ακόμη φορά η Doogee διαπρέπει στην value for money κατηγορία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles