21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Doom Eternal: Δείτε το νέο τέρμα ΕΠΙΚΟ trailer

    Εννοείται ότι το Doom Eternal δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη φετινή παρουσίαση της Bethesda στην E3 2019, καθώς δε χωράει αμφιβολία ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία και πιο υποσχόμενα games της φετινής χρονιάς! Για το Doom Eternal μιλήσαν στο stage κατά τη διάρκεια της Bethesda E3 2019 Bethesda conference, οι Marty Stratton και Hugo Martin, executive producer και Creative Director της id Software, δίνοντας μας τη δυνατότητα να εμβαθύνουμε στον… «κολασμένο» κόσμο του, ενώ στα πιο ευχάριστα νέα της βραδιάς ήταν ότι μάθαμε ότι θα κάνει την εμφάνιση του στις 22 Νοεμβρίου του 2019 (για Xbox One, PC και PS4).

    Doom-Eternal-E3-Teaser

    Οι δύο δημιουργοί αναφέρθηκαν κυρίως στις διαφορετικές τοποθεσίες που θα επισκεφθούν οι gamers, καθώς όπως γίνεται εύκολα κατανοητό από τη στιγμή που το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στη Γη, αυτό είναι ένα στοιχείο που ανοίγει το δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες «δημιουργικές» δυνατότητες και παρεμβάσεις στους developers. Συγκεκριμένα, στο Doom θα περιλαμβάνονται τοποθεσίες που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ ξανά σε ένα Doom game, όπως είναι για παράδειγμα ο παράδεισος, η Γη, το υπερπέραν και ο τόπος του Sentinal, τονίζοντας ότι το gameplay και το level design συνδυάζονται για να προσφέρουν την πιο αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει το Doom. Επιπλέον, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι δύο συντελεστές του παιχνιδιού, το Doom Eternal θα ακολουθεί το γρήγορο και επιθετικό gameplay όλων των προηγούμενων games, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τα νέα όπλα που θα προστεθούν στο ήδη all-time classic gear, όλα δείχνουν ότι η φαντασία των developers θα… κάνει όργια!

    Doom-Eternal-1

    Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσει το νέο τέρμα επικό trailer του Doom Eternal!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles