21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν χώρους εργασίας για 3 μήνες σε νεοσύστατες επιχειρήσεις προσφέρει η Revolut σε συνεργασία με την WeWork

    Revolut-Metal-v2

    Μια νέα συνεργασία με την εταιρεία παροχής κοινόχρηστων χώρων εργασίας “WeWork” ανακοίνωσε σήμερα η Revolut. Στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι παροχή βοήθειας σε νεοσύστατες επιχειρήσεις έτσι ώστε να ξεπεράσουν τις όποιες αρχικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν, όπως π.χ ο χώρος εργασίας.

    Πιο αναλυτικά, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας θα προσφέρεται η δυνατότητα στους πελάτες της “Revolut for Business” ( σήμερα ανέρχονται στις 80.000 ) να έχουν για 3 μήνες δωρεάν χώρο εργασίας σε ένα WeWork της επιλογής τους ( Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

    Να σημειωθεί ότι η WeWork δραστηριοποιείται από το 2010, στην παροχή κοινόχρηστων χώρων εργασιας και υπηρεσιών δικτύωσης σε περισσότερα από 400.000 μέλη που διαθέτει σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι νεοσύστατες επιχειρήσεις, μικρές επιχειρήσεις αλλά και εταιρείες Fortune 500.

    O Jamie Devlin, Head of Business Development της Revolut , δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μέσα από αυτή τη συναρπαστική συνεργασία με τη WeWork, οι επιχειρήσεις αλλά και οι  ελεύθεροι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν Revolut for Business είναι σε θέση να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν μέσα σε ένα όμορφο χώρο εργασίας της WeWork , εξοικονομώντας έτσι πολύ χρόνο και χρήματα. ”

    Μία από τις πολλές επιχειρήσεις που επωφελούνται από τη συνεργασία του Revolut με την WeWork είναι η ONLOAN, μια νέα startup στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά ενοικιαζόμενων ενδυμάτων. Αναφερόμενος στην νέα αυτή συνεργασία ο Tamsin Chislett, συνιδρυτής του ONLOAN, είπε τα ακόλουθα  «Ήμουν ήδη μεγάλος θαυμαστής του “Revolut for Business”. Ως νέα επιχείρηση, μας βοήθησαν να  εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα . Η συνεργασία της Revolut με την WeWork παρείχε στην ομάδα μας μια ιδανική βάση για την εξέλιξη του ONLOAN. Οι εγκαταστάσεις είναι απίστευτες και το περιβάλλον ιδανικό για τη δικτύωση με άλλους επιχειρηματίες. Περιττό να αναφέρω τον πάρα πολύ καλό καφέ”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles