16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν επικοινωνία για τους συνδρομητές Vodafone στην σεισμόπληκτη Λευκάδα

    Ο πρόσφατος σεισμός των 6,1 ρίχτερ στη Λευκάδα προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές και είναι φυσικό οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της αυτή την περίοδο να έχουν μεγαλύτερες ανάγκες επικοινωνίας, έτσι η Vodafone ανταποκρίνεται σε αυτές.

    vodafone-tilepikoinonies

    Η Vodafone στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές της που ζουν στην πληγείσα από το σεισμό περιοχή της Λευκάδας στην ανάγκη τους για περισσότερη επικοινωνία αυτές τις μέρες και παρέχει σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής, καρτοπρογράμματος και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς ΟΛΟΥΣ καθώς και 300 ΜΒ για χρήση από τις 19 Νοεμβρίου έως και τις 25 Νοεμβρίου 2015.  

    Περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες της Vodafone είναι διαθέσιμες στo vodafone.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles