18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Δωρεάν Προγράμματα Κατάρτισης για λύσεις Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – βελτίωσης Ψηφιακών Δεξιοτήτων από ΚΕΠΑ και ΤΗΕ

    Μια εξειδικευμένη πρωτοβουλία για ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων τόσο των στελεχών των επιχειρήσεων όσο και για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, ανακοίνωσαν πρόσφατα το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) και το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ).

    Συγκεκριμένα, το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ) προγραμμάτισαν και θα διοργανώσουν σειρά εργαστήριων διάρκειας 4 ωρών για την εκμάθηση των συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με έμφαση στη Διαδικτυακή Πύλη Αριάδνη, το TaxisNet, και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

    Επίσης, μέσω Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 24 ωρών που θα διοργανώσουν σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου, θα προσφέρουν την δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να βελτιώσει τις ψηφιακές του δεξιότητες, ειδικότερα στη χρήση του διαδικτύου και των βασικών εφαρμογών.

    Όλα τα εργαστήρια και προγράμματα κατάρτισης αναμένεται να ξεκινήσουν γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου 2017. Θα προσφέρονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις και θα απευθύνονται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεων όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα εκδίδεται πιστοποιητικό συμμετοχής.

    Τέλος, σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχήs τηλεφωνικώς στο 22 806122 ή μέσω της ιστοσελίδας www.kepa.gov.cy/mathisi/eskills.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles