21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν το MudRunner στο Epic Games Store! Το απόλυτο game για τους fans του offroad racing!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το Epic Games Store είναι ο top προορισμός για καλά και ποιοτικά δωρεάν games και έτσι λοιπόν και αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Μάλιστα, σας περιμένει κάτι τελείως διαφορετικό, καθώς εάν σας αρέσουν τα κάπως εναλλακτικά… racing με στοιχεία simulation και δεν έχετε πρόβλημα να οδηγήσετε ένα off-road όχημα μέσα στο χώμα, στο χιόνι και στη λάσπη, τότε το MudRunner είναι βέβαιο ότι δημιουργήθηκε για εσάς! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να οδηγήσετε μια μεγάλη ποικιλία από οχήματα (19 all-terrain vehicles διαθέσιμα), σε μία προσπάθεια να φέρετε μια σειρά από απαιτητικά objectives, τα οποία θα προκαλέσουν τα αντανακλαστικά σας!

    Με έναν χάρτη και την πυξίδα να σας οδηγεί και ένα βίντσι και με μόνο σύμμαχο τα αντανακλαστικά και τις ικανότητες  σας, αναμφίβολα με το MudRunner θα βιώσετε την πιο τέλεια off-road εμπειρία οδήγησης. Τόσο τα visuals όσο και τα physics ξεχωρίζουν για τα εντυπωσιακά επίπεδα ρεαλισμού που προσφέρουν, ενώ το παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα για να παίξετε είτε σε solo mode, είτε σε multiplayer, επιτρέποντας ακόμη και co-op έως και 4 παίκτες. Ιδανικό για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και το… κυριότερο είναι εντελώς free από το Epic Games Store, οπότε θα ήταν κρίμα και άδικο να μην το προσθέσετε στη gaming library σας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles