18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΔΩΡΕΑΝ το Total War Saga: Troy! Κατεβάστε ASAP γιατί έχετε μόλις 24 ώρες στη διάθεση σας!

    Καλοκαιράκι… ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο φλερτάροντας με 40αριά και βαριέστε να πάτε στην παραλία ή ακόμη χειρότερα δεν έχετε κανονίσει διακοπές λόγω COVID-19; Δεν χρειάζεται να στενοχωριέστε, καθώς η SEGA, η Creative Assembly και το Epic Games Store είναι εδώ για εσάς! Από σήμερα και για περίπου 24 ώρες είναι διαθέσιμο στο Epic Games Store εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (ναι, είναι αλήθεια και δεν σας κάνουμε πλάκα!) το Total War Saga: Troy, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε πρόκειται να σας μεταφέρει στο επικό πεδίο των μαχών του Τρωϊκού Πολέμου, ξαναζόντας έτσι θρυλικές στιγμές από το κλασικό έπος του Ομήρου!

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μια ενέργεια αυτού του είδους και σύμφωνα με τους δημιουργούς της Creative Assembly πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία, έτσι ώστε οι νέοι παίκτες να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο του Total War. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το Troy, μεταφέρει τους gamers στην θρυλική δεκαετή πολιορκία της Τροίας, δίνοντας τη δυνατότητα ελέγχου γνωστών ηρώων όπως είναι ο Αχιλλέας, ο Έκτορας κ.ά. Ανάλογα με την πλευρά που θα επιλέγει ο κάθε παίκτης θα μπορεί να υπερασπιστεί ή να κάψει συθέμελα την Τροία, αναλαμβάνοντας την πλευρά των επιτιθέμενων. Φυσικά για μια ακόμη φορά έχουμε το εξαιρετικό (και σούπερ πετυχημένο μείγμα) ανάμεσα σε turn-based και real-time strategy! Μην σας καθυστερούμε άλλο γιατί οι 24 ώρες που έχετε στη διάθεση σας δεν είναι και τόσες πολλές, κατεβάστε το άμεσα και ξεκινήστε το “λιώσιμο”!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles