20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν VPN app για iOS κυκλοφόρησε η Opera

    Η Opera, λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία ενός δωρεάν unlimited VPN για τον browser της, τώρα κάνει το ίδιο και με μία εφαρμογή για το iOS. Η νέα iOS app της εταιρείας κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, φέρνοντας unlimited δωρεάν VPN σε iPhone και iPad.

    opera-vpn

    Ονομάζεται Opera VPN και επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο, το οποίο διαφορετικά δε θα μπορούσαν να δουν λόγω γεωγραφικής θέσης ή άλλων περιορισμών.

    Όπως άλλοι VPNs, η εφαρμογή της Opera σας επιτρέπει να κρύψετε την πραγματική σας τοποθεσία με το “δανεισμό” μίας άλλης IP. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές περιοχές (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Γερμανία, Σιγκαπούρη και Ολλανδία), με την εταιρεία να σημειώνει ότι θα προσθέσει περισσότερες τοποθεσίες σύντομα. Η εφαρμογή μπλοκάρει επίσης τα ad-tracking cookies και έχει ενσωματωμένο ad-blocker.

    opera-vpn-2

    Και παρόλο που υπάρχουν και άλλοι VPNs για iOS, το σημαντικό με την πρόταση της Opera είναι ότι είναι δωρεάν και μάλιστα χωρίς in-app αγορές, συνδρομές ή διαφημίσεις (προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς η εταιρεία σημειώνει ότι θα προσθέσει διαφημίσεις στο μέλλον).

    Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles