13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δώρο Οδική Βοήθεια για 180 ημέρες σε πελάτες WIND ONE

    Η WIND και η Hellas Direct εγκαινιάζουν μία νέα, μεγάλη συνεργασία που παρέχει μοναδικά προνόμια σε όλους τους WIND ONE πελάτες, νέους και υφιστάμενους.

    Bride - Hellas Direct

    Οι WIND ONE πελάτες θα μπορούν τώρα να απολαμβάνουν 6 μήνες (180 ημέρες) δωρεάν Οδική Βοήθεια για το αυτοκίνητό τους από την Hellas Direct, χωρίς καμία δέσμευση, σε όποια εταιρία και αν έχουν ασφαλισμένο το αυτοκίνητό τους.

    Η υπηρεσία της οδικής βοήθειας αφορά σε επιτόπια επισκευή (εφόσον είναι εφικτό), ρυμούλκηση, φόρτιση μπαταρίας, αλλαγή λάστιχου, μεταφορά σε πρατήριο λόγω έλλειψης καυσίμου και βοήθεια σε περίπτωση απώλειας κλειδιών.

    Η WIND έχοντας πάντα στο επίκεντρο την εξαιρετική εμπειρία πελάτη φροντίζει ώστε όλες οι συνεργασίες με τρίτους να προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη στους συνδρομητές της.

    Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα την προσφορά σε 3 απλά βήματα,  μέσω μίας φιλικής προς τον χρήστη ιστοσελίδας, διαθέσιμης και μέσω της εφαρμογής myWIND. Περισσότερες πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα WIND και στο www.wind.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles