21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Double Dragon: Νοσταλγική επιστροφή στα arcade των 80s! (trailer)

    Οι σημερινοί «βετεράνοι» του gaming, οι οποίοι συνήθιζαν στα νιάτα τους να δαπανούν το μισό τους χαρτζιλίκι στα coin-ops δεν γίνεται να μην θυμούνται το εκπληκτικό Double Dragon. O beat ‘em up co-op τίτλος της Technos Japan, κυκλοφόρησε πίσω στο μακρινό 1987 και οι gamers της εποχής έπιναν νερό στο όνομα του. Για αυτό και σήμερα θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο εμβληματικά beat ‘em up games όλων των εποχών.

    Το Double Dragon θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα all-time classic, για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση που η Modus Games εμπνεύστηκε από αυτό και αποφάσισε να το «εκμοντερνίσει» και να το φέρει στη σύγχρονη εποχή. Το Double Dragon: Rise of the Dragons είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο φθινόπωρο για PC, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch και PS5 / PS4. Με βάση τα όσα είχαμε την ευκαιρία να δούμε από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, οι developers φαίνεται ότι έχουν προσθέσει μια σειρά από σύγχρονες πινελιές διατηρώντας όμως την ίδια «δοκιμασμένη» συνταγή στο gameplay και το art style που έκανε το Double Dragon να μείνει στις μνήμες όλων των φανατικών φίλων του gaming! Δείτε το trailer και ετοιμαστείτε για να ξεκινήσετε την… κλωτσοπατινάδα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles