16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Douleutaras: ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη»

    Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η πρώτη σειρά των μαθημάτων του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη» που διοργάνωσε η διαδικτυακή Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών Douleutaras σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UClan Cyprus.

    Στο εξειδικευμένο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν κύπριοι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα Douleutaras οι όποιοι είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις επιχειρηματικές τους γνώσεις αλλά και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν σύγχρονα εργαλεία για να ενισχύσουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους.

    Απώτερος σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να συμβάλει στη δημιουργία ενός νέου οικοσυστήματος επαγγελματιών που αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας θα αναπτύσσουν συνεχώς τις ικανότητές τους. Στο πλαίσιο αυτό το Douleutaras θα συνεχίσει να εκπαιδεύει και να εξοπλίζει τους επαγγελματίες του δικτύου του με καινοτόμα εργαλεία, προσβλέποντας αφενός στην βέλτιστη εξυπηρέτηση των χρηστών της πλατφόρμας και αφετέρου στην επαγγελματική ανέλιξη των συνεργατών του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles