23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Dragonflight: Το νέο expansion του WoW αποκάλυψε η Blizzard

    Το World of Warcraft μετρά πλέον σχεδόν 2 δεκαετίες ζωής και η Blizzard, τηρώντας την υπόσχεσή της, ανακοίνωσε το 9ο expansion του δημοφιλούς MMO. Το Dragonflight θα επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν τα Dragon Isles, δηλαδή το σπίτι των dragonflights του Azeroth.

    Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που οι δράκοι αποτέλεσαν μέρος της αφήγησης, όμως το νέο cinematic trailer που κυκλοφόρησε έρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία.

    Στο expansion υπάρχουν πέντε ζώνες και στο προσκήνιο έρχονται οι δράκοι Dracthyr που μπορούν να πάρουν ανθρωποειδή μορφή και το νέο class Evoker, που ειδικεύεται στο healing ή στις μάχες ως mid-range damage dealers. Οι παίκτες στο Dragonflight θα μπορούν φυσικά να καβαλήσουν δράκους, οι οποίοι έρχονται πιο δυναμικοί από ποτέ.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Τέλος στο μυστηριώδες ending του Monkey Island 2 θα δώσει το νέο παιχνίδι του franchise

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles