15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δράση, μαγεία και αρκετό χιούμορ στο νέο trailer του Willow

    Η νέα σειρά της Lucasfilm «Willow» έρχεται το Νοέμβριο στο Disney Plus φέρνοντας πίσω τον Warwick Davis. Το νέο trailer του show συνδυάζει σίγουρα μεγάλες δόσεις φαντασίας με πολλά διασκεδαστικά στοιχεία.

    Το Σάββατο ένα ακόμα μέλος του cast επιβεβαιώθηκε σχετικά με το Willow. Είναι ο Christian Slater, ο οποίος θα ενσαρκώσει έναν μυστηριώδη φίλο του Madmartigan, τον οποίο υποδύθηκε ο Val Kilmer στην original ταινία.

    Το τελευταίο trailer του Willow είναι γεμάτο δράση, μαγεία και αρκετό χιούμορ και δεν απαιτεί γνώση της αρχικής ταινίας για να ταυτιστεί κάποιος. Ο Warwick Davis σε αυτό φαίνεται να διασκεδάζει με την ψυχή του, επιστρέφοντας στο Willow Ufgood. Στο Willow τον Davis πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Dempsey Bryk, Amar Chadha-Patel, Ellie Bamber, Tony Revolori, Ruby Cruz και Erin Kellyman. Επίσης, η Joanne Whalley από την αρχική ταινία θα αναβιώσει το ρόλο της Sorsha στη σειρά.

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 30 Νοεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαβάστε επίσης:

    The Mandalorian: O Mando και ο Grogu επιστρέφουν! Δείτε το πρώτο trailer της Season 3!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles