24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Dreamcast είναι η πιο σκληροτράχηλη κονσόλα όλων των εποχών!

    Το Battle Damage είναι μία γνωστή εκπομή του Wired που το κεντρικό της concept είναι να υποβάλλει μία σειρά από συσκευές σε πολύ σκληρά και καταστροφικά test αντοχής. Στο τελευταίο Battle Damage την τιμητική τους είχαν οι κονσόλες, καθώς τέθηκαν αντιμέτωπες ούτε μία, ούτε δύο αλλά.. 12 κονσόλες σε μία μάχη μέχρι τελικής πτώσεως, για το ποια κονσόλα θα καταφέρει να επιβιώσει!

    Dreamcast-Console-Set

    To μενού στο τελευταίο Battle Damage περιλάμβανε ένα σαδιστικό drop test από ύψος 4.5 μέτρων, αλλά και βρέξιμο με… ανθρακούχο αναψυκτικό! Στο εν λόγω τεστ αντοχής συμμετείχαν κονσόλες από 4 διαφορετικές γενιές, ξεκινώντας από τη γενιά των 16-bit με τα γνωστά σε όλους μας Super Nintendo και SEGA Mega Drive και φτάνοντας μέχρι και τη σημερινή εποχή με τα Xbox 360 και PlayStation 3. Το αποτέλεσμα ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό (βγάζοντας παράλληλα μπόλικο γέλιο), με τη slow-motion camera να προσφέρει μία σειρά από άκρως απολαυστικές σκηνές.

    Battle Damage Console Wars 1

    Με βάση τη σφοδρή μάχη επιβίωσης που έλαβε χώρα σε γύρους, το Mega Drive κατάφερε να επιζήσει της πτώσης σε αντίθεση με το Super Nintendo που την… «άκουσε». Στο δεύτερο γύρο αναμετρήθηκαν τα SEGA Saturn, N64 και PlayStation 1, τα οποία διαλύθηκαν και το μόνο που κατάφερε να σταθεί όρθιο ήταν το Nintendo 64. Στον τρίτο γύρο, το Dreamcast τα έβαλε με τα Xbox, GameCube και PS2 και κατόρθωσε να επιβιώσει, ενώ στον τέταρτο και τελευταίο γύρο το Xbox 360 ήταν εκείνο που τα έβγαλε πέρα (και μάλιστα χωρίς Red Ring of Death) ενάντια στα PS3 και Nintendo Wii. Το σαδιστικό test βέβαια δεν ολοκληρώθηκε με το εξαιρετικά σκληρό drop test, καθώς οι νικητές των 4 γύρων είχαν την ατυχία να λουστούν με ανθρακούχο αναψυκτικό… Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ότι μόνο το Dreamcast κατόρθωσε να επιβιώσει και να ανακηρυχτεί ως η πιο σκληροτράχηλη κονσόλα ever! Δείτε το video που ακολουθεί και γελάστε με την ψυχή σας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles